Ο Άρης και το «Γ. Καραϊσκάκης»

Ο Άρης και το «Γ. Καραϊσκάκης»

Η ομάδα του Ερέρα, ο Αστέρας Τρίπολης και το παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Έχω ακούσει αρκετούς φίλους και γνωστούς να σχολιάζουν την   αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ και το πώς θα επηρεάσει τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Ποιο είναι το αποτέλεσμα που συμφέρει τον Άρη και πως αυτό θα διαμορφωθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η αλήθεια είναι ότι προσωπικά δεν συμφωνώ με την συγκεκριμένη προσέγγιση. Δεν θεωρώ, δηλαδή, ότι στον Άρη θα πρέπει να έχουν στραμμένη την προσοχή τους σε οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι εκτός από αυτό της ομάδας τους με τον Αστέρα Τρίπολης, που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Πρώτα ο Άρης πρέπει να κάνει το καθήκον του, να κερδίσει μια σφικτή και αξιόμαχη ομάδα, να πάρει τη νίκη και να φτάσει στους 12 βαθμούς και στη συνέχεια να ασχοληθεί με πιο αποτέλεσμα τον συμφέρει στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Μια που πιάσαμε, πάντως, το συγκεκριμένο παιχνίδι, ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα λόγω έδρας. Οι γηπεδούχοι έχουν και το μομέντουμ, με συνεχόμενες νίκες, ενώ αντίθετα οι φιλοξενούμενοι μακριά από την έδρα τους δεν έχουν την ίδια δυναμική. Όλα αυτά , βέβαια, την δεδομένη χρονική στιγμή μικρή σημασία έχουν για τον Άρη. Αν όμως , η ομάδα του Ερέρα, κερδίσει τον Αστέρα Τρίπολης, τότε τα δεδομένα αλλάζουν.

ΥΓ.  Η αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης θα είναι το πρώτο κρας τεστ για την ομάδα του Άρη, απέναντι σε μια ομάδα που έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα και αυτή με στόχο την είσοδο στην πρώτη πεντάδα. Ουσιαστικά πρόκειται για παιχνίδι …έξι βαθμών.

ΥΓ1. Ενδιαφέρον, παρουσιάζει , το πώς θα παρουσιαστεί ο Άρης αγωνιζόμενος για πρώτη φορά χωρίς τον πιο ποιοτικό ποδοσφαιριστή του, τον Μπρούνο Γκάμα. Λύσεις έχει ο Ερέρα, που και αυτός δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του, σε ότι αφορά τον αντικαταστάτη του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού στο βασικό σχήμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ