Όταν χτυπάει το κουδούνι, απλά ανοίγεις την πόρτα!

Όταν χτυπάει το κουδούνι, απλά ανοίγεις την πόρτα!

Υπάρχει και ο «άλλος Ολυμπιακός» και ο Μαρτίνς θα πρέπει πλέον να επιχειρήσει τη «συγχώνευση»!

Μέχρι τώρα ο Πέδρο Μαρτίνς πήγε σε όλα τα ματς του Ολυμπιακού έχοντας ως βάση τους παίκτες με τους οποίους είχε δουλέψει κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.  Απολύτως λογική η προσέγγισή του, καθώς έτσι κι αλλιώς τα αποτελέσματα στο ξεκίνημα ήταν και ουσιαστικά και εντυπωσιακά, από τη στιγμή που οι ερυθρόλευκοι εξασφάλισαν την παρουσία τους στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ξεπερνώντας τα εμπόδια της Λουκέρνης και της Μπέρνλι με τέρματα 11-3!

Ακολούθησε το δόγμα των Άγγλων ο Πορτογάλος τεχνικός, σύμφωνα με το οποίο «ομάδα που κερδίζει, δεν την αλλάζεις ποτέ» και προφανώς δεν έκανε και άσχημα. Από εδώ και πέρα όμως η πρώτη ήττα από τον ΠΑΟΚ, έστω και με τον (ανορθόδοξο) τρόπο με τον οποίο προέκυψε δίνει την αφορμή για μία νέα αφετηρία.

Όταν σου χτυπάει το κουδούνι, τότε δεν μπορείς να μην ανοίξεις την πόρτα, πόσο μάλλον όταν γνωρίζεις τους… επισκέπτες. Και μπορεί ο Ολυμπιακός να περιμένει από τους Χασάν και Γκερέρο να αυξήσουν τα ποσοστά ευστοχίας τους, ωστόσο για το τρίγωνο του άξονα της μεσαίας γραμμής υπάρχουν οι Τουρέ, Γκιγιέρμε και Νάτχο οι οποίοι θεωρούνται πλέον διαθέσιμοι και δεν προκύπτει λόγος για να αγνοηθεί άλλο η υποψηφιότητά τους.

Ο Γιάγια βρίσκεται στο τέλος της διαδρομής για την «πλήρη επαναφορά» του και τα δύο επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια με Μίλαν και ΑΕΚ προσφέρονται για να του δοθεί ο χρόνος, ώστε να επιτύχει τη σύνδεσή του με την ενδεκάδα. Ο Γκιγιέρμε έχει δείξει ότι βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα, ενώ ο Νάτχο έχει προλάβει να γίνει μέλος της ενδεκάδας-μάλιστα πέτυχε το γκολ που έδωσε τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης.

Κάποια στιγμή θα γινόταν και αυτό, να αξιοποιήσει δηλαδή ο Μαρτίνς και το υπόλοιπο ρόστερ που έχει στη διάθεσή του, καθώς στο πρόσφατο ματς του κυπέλλου με τον Λεβαδειακό οι πιο πολλοί δήλωσαν «παρόντες», από τον Ζοσέ Σα κάτω από την εστία και τον Σισέ για το κέντρο της άμυνας, μέχρι τους Μασούρα και Κούτρη για τα άκρα (ο Τσιμίκας έτσι κι αλλιώς δεν υπολογίζεται, λόγω ποινής, για το Μιλάνο) και τον Μάνο για την επίθεση.

Μόνον ο Ναουέλ έδειξε ότι θα χρειαστεί κι άλλο χρόνο προσαρμογής, αλλά για το έργο με τις πτέρυγες υπάρχει και το σενάριο με τη μετακίνηση του Φορτούνη ή την παρουσία του Φετφατζίδη,όπως μας το έχει «προαναγγείλει» με τις κινήσεις του ο Πορτογάλος προπονητής.

Το ξέραμε εκ των προτέρων ότι υπάρχει και «άλλος Ολυμπιακός» και τώρα πια περιμένουμε τη «συγχώνευση» από τον Πέδρο Μαρτίνς, ώστε να φτάσει η ομάδα στο επιθυμητό επίπεδο. Μπορεί να μην είναι τόσο απλή η προσπάθεια με βάση τα δύο 90λεπτα που έχουν μπροστά τους οι κόκκινοι, ωστόσο θεωρείται αναπόφευκτη!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ