Ντόρτια με Πρίγιο-Ζάμπα, χορταίνει τρίμπαλα η χάρτινη του Τζάμπα

Ντόρτια με Πρίγιο-Ζάμπα, χορταίνει τρίμπαλα η χάρτινη του Τζάμπα

Σε δυο μήνες και κάτι ο ΠΑΟΚ έχει δώσει 14 αγώνες, έπαιξε μισό πρωτάθλημα δηλαδή. Και μάλιστα αγώνες-φωτιά...

Για να μη θεωρηθεί πως αυτά που θα διαβάσετε παρακάτω είναι λόγια του αέρα κι εκ του ασφαλούς, στην προαναγγελία της αναμέτρησης έγραφα, πως «το σημερινό ματς δε με καίει τόσο η βαθμολογική συγκομιδή…περισσότερο με απασχολεί ο χαρακτήρας που θα βγάλει η ομάδα στο φινάλε της τριπλής διαβολοβδομάδας, αν καταφέρει και περάσει αλώβητη, σημαίνει πως δεν υπάρχει δύναμη να την φρενάρει».

Λυπάμαι που θα χαλάσω τη βραδιά των φερόμενων ως ανταγωνιστών, αυτός ο ΠΑΟΚ όμως δεν παίζεται. Όταν με το καλό βρει τα πατήματά του, σε κάθε αγώνα του θα είναι σαν το σημερινό, ισοπεδωτικός.
Αυτό είχα στο μυαλό μου, όταν φώναζα από πέρσι ακόμα πως είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα κι εξηγούσα φέτος πως δεν υπάρχει ομάδα στην Ελλάδα, να τον κοιτάξει στα μάτια.

Μια και ξεκινήσαμε με παλιότερες αναφορές, είχα επισημάνει πριν το παιγνίδι με την Σπάρτακ στη Μόσχα και μετά τον αποκλεισμό από τη Μπενφίκα, πως το Ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ φέτος δεν άρχισε μόνο νωρίς, θα αργήσει να τελειώσει.

Αυτό που είδαμε σήμερα προέρχεται από ομάδα που ξεκίνησε να παίξει τέλη Ιουλίου και μέχρι τις πρώτες ημέρες του Οκτώβρη, έχει δώσει 14 παιγνίδια. Οι 14 αγώνες είναι σχεδόν μισό Ελληνικό πρωτάθλημα κι ο ΠΑΟΚ τους έχει παίξει σε δύο μήνες και κάτι ημέρες. Στη συντριπτική πλειοψηφία τους μάλιστα μιλάμε για αγώνες φωτιά, στο αντίστοιχο μισό του Ελληνικού πρωταθλήματος, οι περισσότερες αναμετρήσεις είναι ευκολάκια.
MVP στη διαβολοβδομάδα επί τρία που πέρασε, ο Λουτσέσκου, η διαχείριση που έκανε ήταν μαεστρική. Στιβαρή ομάδα, καλά αποτελέσματα, κανένας τραυματισμός, τη στιγμή που στο χαρτί πέφτουν κάτω σαν τα κοτόπουλα…

Έχει και υλικό εδώ που τα λέμε, πέρασαν κι άλλοι όμως την εποχή Σαββίδη και οι παίκτες που έφερναν ήταν της σειράς. Ακόμα χειρότερο το σύνολο που παρουσίαζαν.. Ο Τόσκα ας πούμε, που είναι μια εξαιρετικά αξιόπιστη λύση, κοστίζει λιγότερο από τον Σάμπο, τον Ζάιρο, τον Μαντούρο, τον Ολίσε, τον Ρικάρντο Κόστα και τόσους άλλους.

Στο βολικό επιχείρημα «ποια Μπορίσοφ, συγκρίνεις το καφενείο της Λευκορωσίας με την Μπενφίκα και τον Άγιαξ;», η απάντηση είναι απλή.

Καφενείο την έκανε να φαίνεται ο ΠΑΟΚ, το πέρασμά της από τη Βίντι ήταν εμφατικό.

Παρόμοιο ήταν το πέρασμα του ΠΑΟΚ και από τη Βασιλεία, εκτός αν κι αυτή τη βαφτίζετε καφενείο, στο πλαίσιο οπαδικού αυνανισμού που σας διακρίνει.

Στο φινάλε, εσείς μου θέλατε C.L και λούσα, ας μην κρυβόσασταν στην Τούμπα, να βγαίνατε δεύτεροι, να παίζατε με τη Μπορίσοφ, αν και πολύ αμφιβάλλω αν θα είχατε περάσει τη Βασιλεία.
Έτσι πάνε αυτά, ντόρτια εμείς και Πρίγιο και με Ζάμπα. χορτάστε τρίμπαλα εσείς με πρόεδρο τον Τζάμπα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ