Τον «καθάρισε» η αφέλεια του, τον αποτελείωσε ο Κομίνης

Τον «καθάρισε» η αφέλεια του, τον αποτελείωσε ο Κομίνης

Ο Άρης σπατάλησε για ακόμα ένα παιχνίδι ένα πρώτο ημίχρονο, ενώ ο διαιτητής δεν υπέδειξε πέναλτι σε ανατροπή του Ματεό Γκαρσία.

Δεν υπάρχει χειρότερο συναίσθημα από το να χάνει μια ομάδα από έναν κατώτερο αντίπαλο. Να τελειώνει το παιχνίδι και να μην μπορεί να καταλάβει κανείς, πως οδηγήθηκε στην ήττα. Έγινε μια φορά με τον ΠΑΣ Γιάννινα και ακόμα μια σήμερα απέναντι στον Πανιώνιο.

Ο Άρης σπατάλησε για ακόμα ένα παιχνίδι το πρώτο ημίχρονο. Χωρίς να είναι χειρότερος του αντιπάλου του, έπεσε στην παγίδα του Πανιωνίου, που καθώς υπολείπεται σε ποιότητα , αυτό που επεδίωξε είναι να πάει το παιχνίδι στη δύναμη και στις προσωπικές μονομαχίες.

Στη φάση του γκολ του Πανιωνίου έγιναν απίστευτα πράγματα, με τον Σιώπη να χρεώνεται έναν πολύ ψηλότερο του παίκτη, ενώ στον αγωνιστικό χώρο υπήρχαν δυο κεντρικοί αμυντικοί με ύψος 1.90.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και δικαιούταν τουλάχιστον ένα γκολ. Στο 47ο λεπτό της αναμέτρησης ο Κομίνης έκλεισε τα μάτια σε πέναλτι που έγινε πάνω στον Ματέο Γκαρσία, που ανατράπηκε από τον Μπανανά μέσα στην μεγάλη περιοχή.

Ο Αργεντινός έχασε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις του αγώνα, με την κεφαλιά του να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων. Εκτός από την αφέλεια του και την άσχημη εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, ο Άρης είδε για ακόμα ένα παιχνίδι την τύχη να του γυρνάει την πλάτη. Στο γκολ του Πανιωνίου η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και μπήκε μέσα, στη κεφαλιά του Γιουνές, χτύπησε στο δοκάρι και βγήκε άουτ.

Απίστευτη παρουσία του κόσμου του Άρη στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Περισσότεροι από 1500 οπαδοί βρέθηκαν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας, στο χθεσινό παιχνίδι και είχαν άψογη συμπεριφορά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ