Άρης : Δεν έφτασε στο ταβάνι του

Άρης : Δεν έφτασε στο ταβάνι του

Το θετικό είναι ότι παρά τις αυξομειώσεις που έχει στην απόδοση του ο Άρης δεν έχει φτάσει ακόμα στα ανώτερα επίπεδα απόδοσης του.

Έχει ο Άρης σταθερή απόδοση και στα 90 λεπτά των μέχρι τώρα αναμετρήσεων που έχει δώσει στο πρωτάθλημα; Όχι είναι η απάντηση. Έχει πληρώσει σε δυο αναμετρήσεις, εκτός από τα τραγικά διαιτητικά λάθη εις βάρος του και το γεγονός ότι «έχασε» στην ουσία δυο ημίχρονα, με αποτέλεσμα να χάσει από δυο κατώτερους αντιπάλους; Η απάντηση είναι και εδώ εύκολη και είναι ναι.

Κανείς, όμως, δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι παρά τις αδυναμίες που εμφανίζει στο παιχνίδι του, παρά την ποδοσφαιρική αφέλεια που τον χαρακτηρίζει σε ορισμένες στιγμές του αγώνα και την οποία πρέπει να αποβάλει, ο Άρης είναι μια ομάδα με αρχή και τέλος, μια ομάδα με την ίδια φιλοσοφία ανεξαρτήτως αντιπάλου.

Μια ομάδα που θα μπει στον αγωνιστικό χώρο για να επιβάλει τον ρυθμό της και να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Η αλήθεια είναι ότι αν τα παιχνίδια με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Πανιώνιο γίνονταν τον Νοέμβριο, πιθανότατα το τελικό αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό, Θεού θέλοντος και διαιτητή… επιτρέποντος.

Ο Άρης δεν έχει φτάσει σε καμία περίπτωση στο ταβάνι του. Είναι μια ομάδα που θα πρέπει, ίσως, να γίνει πιο σκληρή και κυνική, όμως, έχει τεράστια περιθώρια βελτίωσης και θα γίνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι καλύτερος. Αρκεί αυτό, να μην λειτουργήσει σε καμία περίπτωση ως δικαιολογία για άλλους χαμένους βαθμούς. Το καλό ποδόσφαιρο πρέπει να συνδυαστεί και με την ανάλογη βαθμολογική συγκομιδή.

Θεωρώ ότι στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα δούμε μια βελτιωμένη εκδοχή του φετινού Άρη , καθώς υπήρχε χρόνος να δουλέψουν μαζί και να αφομοιωθούν στο σύνολο παίκτες που μπορούν να τον ανεβάσουν επίπεδο, όπως για παράδειγμα ο Μανώλης Σιώπης.

Υ.Γ «Κανένα πρόβλημα» ήταν η διαρροή της ΠΑΕ Άρης, για την μη πρόσκληση της από την ΟΥΕΦΑ, στη συνάντηση που είχε με τις άλλες ομάδες.

Υ.Γ 1 Πολύ όμορφη εικόνα αυτή των παικτών του Άρη να τρώνε όλοι μαζί στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δασυγενείου. Ειδικά αν κάνει κανείς συγκρίσεις με τα προηγούμενα χρόνια…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ