Άσε με να κάνω λάθος, αλλά μέχρι πότε;

Άσε με να κάνω λάθος, αλλά μέχρι πότε;

Χωρίς ακραίους δεν μπορεί να γίνει απειλητική η Εθνική μας ομάδα και ευτυχώς που έβγαλε τη σέντρα ο Τσιμίκας…

Πάλι καλά που ο Κώστας Μήτρογλου επιβεβαίωσε τη φήμη του «πιστολέρο» που διαθέτει. Μία φορά πήρε την μπάλα ο «Μητρογκόλ» από την καλά υπολογισμένη σέντρα του Τσιμίκα, σηκώθηκε πιο ψηλά από τους σέντερ μπακ της Ουγγαρίας και σκόραρε με κεφαλιά!

Αυτό το γκολ στάθηκε αρκετό για να κρατήσει την Εθνική μας ομάδα στο κόλπο για την πρώτη θέση στον όμιλο του Nations League, σε ματς όπου ο Σκίμπε επέμεινε και πάλι σε διάταξη χωρίς… ακραίους. Την τριάδα πίσω από τον επιθετικό συνέθεσαν οι Φορτούνης, στον άξονα και οι Πέλκας, Μπακασέτας (αντί Μάνταλου) στις πτέρυγες, όμως με αυτό το σχήμα η Ελλάδα δεν μπορεί να φτάσει σε τελικές.

Το έδειξε και ο Μήτρογλου στον πανηγυρισμό του, ότι μία φορά πήρε την μπάλα και έκανε το καθήκον του, ενώ σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι έμεινε θεατής, αφού δεν είχε «σύνδεση» με την υπόλοιπη ομάδα. Και να φανταστεί κανείς ότι δευτερόλεπτα νωρίτερα τον περίμενε ο Κουλούρης στην πλάγια γραμμή, καθώς ο Γερμανός ομοσπονδιακός είχε αποφασίσει να τον αλλάξει, λες και αυτό ήταν το πρόβλημα και δεν υπήρχε το θέμα της τροφοδοσίας.

Οι διεθνείς προερχόμενοι και από τα αρκετά και συνεχόμενα παιχνίδια έβγαλαν κούραση, όμως όταν παίζεις χωρίς πυξίδα, τότε πως θα βρεις το στόχο; Ευτυχώς που ανέβηκε ο Κώστας Τσιμίκας, στην πρεμιέρα του με τη γαλάζια φανέλα και έβγαλε την ασίστ στον Μήτρογλου και με αυτόν τον τρόπο κατακτήθηκε το τρίποντο.

Εντάξει, ο Λάζαρος είναι κουρασμένος αυτήν την περίοδο, όμως ο Σκίμπε θα πρέπει να βρει κάποια εναλλακτική, αφού η τακτική με τα τρία «δεκάρια» δεν μπορεί να αποδώσει και για αυτό η Εθνική μας τα βρίσκει «μπαστούνια».

Πέρα από το γεγονός ότι το ΟΑΚΑ θεωρείται «ουδέτερο» γήπεδο για τον αντίπαλο, όμως το μέλημα του προέδρου της ΕΠΟ Ευάγγελου Γραμμένου ήταν να πάρει την ομάδα από το Καραϊσκάκη, για να μπορεί να πηγαίνει με μεγαλύτερη άνεση στο γήπεδο, καθώς η προσπάθεια της «κάθαρσης» δεν αναγνωρίζεται από το… ευρύ κοινό και είναι απορίας άξιο πως ο εντεταλμένος της ΟΥΕΦΑ Ζόραν Λάκοβιτς μας είπε και για… οράματα.

Κι όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα της Ελλάδας με την Ουγγαρία θα κατάλαβαν γιατί ο Μαρτίνς επέμενε να βάζει τον Μπουχαλάκη στον άξονα της ενδεκάδας του Ολυμπιακού, το έκανε για να γλιτώνει μέτρα ο Φορτούνης και να μη χρειάζεται να γυρίζει τόσο πίσω να υποδέχεται την μπάλα. Δεν είναι τυχαίο ότι ο «Φόρτου» σκόραρε στο πρώτο ματς με την Εσθονία, με τον «Μπούχα» να βρίσκεται στην ίδια παρέα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ