Θέλει το απόλυτο μέχρι την επόμενη διακοπή

Θέλει το απόλυτο μέχρι την επόμενη διακοπή

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες του έχουν βάλει ως κοντινό στόχο να κάνουν το 7Χ7 μέχρι την επόμενη διακοπή στο πρωτάθλημα, για να συνεχίσει ο ΠΑΟΚ να οδηγεί την κούρσα της κορυφής της Super League, αλλά και να εξασφαλίσει το δεύτερο εισιτήριο για τους 32 του Europa League.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου κατάφερε σ’ αυτούς τους 14 μήνες που βρίσκεται στην Τούμπα να περάσει την φιλοσοφία του μέσα στην ομάδα, αλλά ακόμα και μέσα στην διοίκηση και τα στελέχη της. Όπως έχετε διαβάσει, ακούσει, από τα χείλη του Ρουμάνου τεχνικού, ελάχιστες φορές έχει βγει η έκφραση «πάμε για πρωτάθλημα». Δεν του αρέσουν αυτές οι βαρύγδουπες δηλώσεις να γίνονται κάθε λίγο και λιγάκι. Θα το πει μια δύο φορές το πολύ και μέχρι εκεί.

Στον 49χρονο προπονητή αρέσει να μπαίνουν κοντινοί στόχοι, όπως έγινε στο διάστημα των πολύ δύσκολων αναμετρήσεων. Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του από την Κυριακή 21 Οκτωβρίου έως τις 11 Νοεμβρίου, μέχρι την επόμενη διακοπή στο πρωτάθλημα, επτά αγώνες βατούς. Έχει να αντιμετωπίσει ομάδες θεωρητικά εύκολες που έχουν τελείως διαφορετικούς στόχους απ’ αυτούς των Ασπρόμαυρων. Αν εξαιρέσουμε την πρώτη αναμέτρηση με τον Άρη που είναι ένα ντέρμπι που εκτός από τους τρεις βαθμούς «παίζεται» και το γόητρο της ομάδας, τα υπόλοιπα ματς είναι του χεριού του.

Μετά την αναμέτρηση με τον συμπολίτη υποδέχεται στην Τούμπα τη Βίντι και τρεις μέρες αργότερα παίζει και πάλι στην έδρα του με τον Παναθηναϊκό. Πριν την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι στις 3 Νοεμβρίου, θα ταξιδέψει στην Κρήτη για το ματς κυπέλλου με τον Εργοτέλη. Στις 8 Νοεμβρίου θα ταξιδεύσει στην Ουγγαρία για την αναμέτρηση με τη Βίντι. Σ’ αυτό το παιχνίδι ο Δικέφαλος με νίκη του θα εξασφαλίσει το δεύτερο εισιτήριο για τους 32 του Europa League.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μ’ αυτό το πλάνο θα ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του το απόλυτο, δηλαδή το 7Χ7. Ο Δικέφαλος με βάση το ρόστερ που διαθέτει, ακόμα και με απουσίες, από κάρτες και τραυματισμούς, μπορεί να το πετύχει. Αυτή η ομάδα μπορεί να μην παίζει ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου έχει όμως την δυνατότητα να παίρνει παιχνίδια εξαιτίας του DNA που διαθέτει, αλλά και την ποιότητα που έχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ