Κόλπα με ΠΑΣΟΚ, κόλπα με ΣΥΡΙΖΑ

Κόλπα με ΠΑΣΟΚ, κόλπα με ΣΥΡΙΖΑ

Ο Παναθηναϊκός «τσίμπησε» στις προκλήσεις και παραλίγο να χάσει το μυαλό του και το ματς.

Ο Παναθηναϊκός έφυγε νικητής από το Αλεξάνδρειο πραγματοποιώντας μια εμφάνιση… τόσο όσο. Έπαιξε δηλαδή όσο χρειαζόταν για να κερδίσει μια ομάδα που ήθελε πάρα πολύ να κάνει την έκπληξη και πολύ περισσότερο ο προπονητής της.

Ο οποίος ξεκίνησε από την περασμένη εβδομάδα με τις… αούα δηλώσεις για τη διαιτησία κόντρα στο Λαύριο, να ετοιμάζει το επόμενο παιχνίδι.

Κλασικές μέθοδοι του 1980, που προφανώς το 2018 δεν μπορούν να επηρεάσουν κανέναν.

Ο καθένας όμως προχωρά όπως έχει μάθει και όπως μπορεί. Της ίδιας σχολής κόλπα επεχείρησε και κατά τη διάρκεια του ματς, βάζοντας μπουρλότο από τα πρώτα λεπτά και στοχεύοντας τον πλέον κομβικό παίκτη του Παναθηναϊκού.

Ο Τσάβι Πασκουάλ όμως έδειξε ότι μπορεί να είναι κύριος στους κυρίους και αν θέλει κάποιος να αλλάξει την κασέτα, την αλλάζει χωρίς δεύτερη σκέψη.

Το θέμα είναι ότι κι αυτός «τσίμπησε» στα κόλπα του ’80. Είπαμε όμως ο καθένας όπως μπορεί….

Στα του ματς τώρα ο Παναθηναϊκός είχε το μυαλό του ουσιαστικά στα δυο σημαντικά παιχνίδια που έχει μπροστά του για την Ευρωλίγκα μέσα σε διάστημα τριών ημερών και έκανε οικονομία δυνάμεων. Για το λόγο αυτό άλλωστε δεν έπαιξε και ο Γκιστ, ώστε να ξεκουραστεί.

Η ιστορία με τον Καλάθη  και τα δυο φάουλ του στο 7’ γέννησε πάλι την ανάγκη να επιστρατευθεί ο Λούκας Λεκαβίτσιους, ο οποίος αυτή τη φορά ήταν πάρα πολύ καλός και έδωσε αξιόπιστες λύσεις.

Δυστυχώς γι΄ αυτόν θα καλείται να δίνει… εξετάσεις κάθε φορά που παίζει και θα πρέπει να ανταποκριθεί στη συνθήκη αυτή.

Οι πράσινοι… πατούσαν το γκάζι με τον Τόμας, ο οποίος δείχνει αυτό που πραγματικά είναι. Έναν παίκτη με έφεση στο σκοράρισμα και με «θέματα» στην άμυνα, αλλά στο τέλος χαλάρωσαν επικίνδυνα δίνοντας στον Άρη την δυνατότητα να πιστέψει πως μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση.

Πλέον ο Παναθηναϊκός ξεχνάει τον Άρη και τον προπονητή του και συγκεντρώνεται στα επόμενα δυο παιχνίδια στην Ευρωλίγκα με την Μπάγερν στο Μόναχο και τη Γκραν Κανάρια στο ΟΑΚΑ, τα οποία θα πρέπει να τα κερδίσει και στα δυο.

ΥΓ Ο Ιωάννης Παπαπέτρου πιέζεται να αποδείξει ότι σωστά ο Παναθηναϊκός έκανε την κίνηση να τον αποκτήσει με συνέπεια να βγάζει νευρικότητα στο παιχνίδι του και να μην συγκεντρώνεται. Αντιμετωπίζει με λάθος τρόπο την κατάσταση.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ