Ο Σαββίδης έκανε ομαδάρα, τώρα θα κάνει και γηπεδάρα

Ο Σαββίδης έκανε ομαδάρα, τώρα θα κάνει και γηπεδάρα

Βήμα-βήμα (έστω αργά) προχωράνε οι διαδικασίες για να ξεκινήσει η ανέγερση της Νέα Τούμπας.

Μπορεί να καθυστέρησε περίπου έναν μήνα, αλλά έστω και έτσι ετοιμάστηκε η τροπολογία από τα συναρμόδια Υπουργεία για την παραχώρηση του περιβάλλοντος χώρου της Τούμπας στον ΠΑΟΚ για να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την ανέγερση του νέου γηπέδου.

Πλέον πηγαίνει προς ψήφιση στη Βουλή και εκεί θα φανεί αν πέρα από τα Κυβερνόντα κόμματα, ψηφιστεί και από τα υπόλοιπα που υποσχέθηκαν ότι θα το κάνουν. Είτε έτσι, είτε αλλιώς θα περπατήσει το θέμα.

Η ιστορία έχει πολύ δρόμο ακόμη μπροστά της και από όσα ξέρουμε θα χρειαστούν κι άλλες τροπολογίες για να τρέξει η υπόθεση. Όπως και να έχει η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη. Ήδη έχει καθυστερήσει κάποια χρόνια από την πρώτη φορά που Ιβάν Σαββίδη παρουσίασε τα πρώτα σχέδια του για το νέο γήπεδο, αλλά πλέον είμαστε πιο κοντά από ποτέ για να ξεκινήσει ένα από τα μεγαλύτερα έργα στην ιστορία του ΠΑΟΚ.

Η Νέα Τούμπα θα είναι ένα καινούριο υπερσύγχρονο γήπεδο που θα «συνοδεύσει» τον Δικέφαλο που συνεχίζει να γιγαντώνεται για τα επόμενα 50+ χρόνια.

Εδώ και περίπου 20 χρόνια ακούμε σχέδια και εξαγγελίες αλλά τελικά φαίνεται ότι μόνο ο Ιβάν Σαββίδης είχε τη δύναμη και την οικονομική άνεση να τρέξει ένα τόσο μεγάλο έργο.

Και ο Μπατατούδης είχε μιλήσει για νέο γήπεδο, και ο Γούμενος, αλλά εκείνες οι εξαγγελίες ήταν μόνο στα λόγια. Μόνο ο νυν πρόεδρος και μεγαλομέτοχος μπορεί να υλοποιήσει ένα τέτοιο μεγαλόπνοο σχέδιο, το οποίο θα μείνει προίκα στον ΠΑΟΚ.

Ο Ιβάν Σαββίδης έκανε ομαδάρα τον ΠΑΟΚ φέρνοντας πολύ καλούς παίκτες, τώρα θα κάνει και γηπεδάρα, και μετά (σύμφωνα με όσα έχει εξαγγείλει) θα κάνει και ένα καινούριο ακόμη καλύτερο προπονητικό κέντρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ