Τώρα θα φανεί αν έχει βάθος στο ρόστερ του

Τώρα θα φανεί αν έχει βάθος στο ρόστερ του

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν θα έχει στην διάθεση του δύο ποδοσφαιριστές, Πέλκα και Μαουρίσιο, που είναι η ραχοκοκαλιά της μεσαίας γραμμής του Δικεφάλου. Πλέον ήρθε η ώρα να αποδειχθεί και στην πράξη πως ο ΠΑΟΚ έχει βάθος στο ρόστερ του και να αντικατασταθούν επάξια οι δύο τραυματίες.

Ο ΠΑΟΚ θα πάει στο Βικελίδης με λιγότερα όπλα, καθώς οι Μαουρίσο και Πέλκας δεν θα μπορέσουν να βοηθήσουν τον Ράζβαν Λουτσέσκου και τους συμπαίκτες τους για να πάρουν ένα ακόμα πολύτιμο τρίποντο. Οι δύο ποδοσφαιριστές, που θεωρούνται ως η ραχοκοκαλιά της ομάδας στη μεσαία γραμμή, είναι τραυματίες και θα χάσουν μια σειρά παιχνιδιών πολύ σημαντικών για το πρωτάθλημα και το Europa League. Ο Βραζιλιάνος, που βρισκόταν σε μια ανοδική πορεία θα μείνει εκτός αγωνιστική δράσεις για τρεις εβδομάδες. Ο Έλληνας διεθνής έχει πάθει θλάση πρώτου βαθμού και θα μείνει στα πιτς για 7-10 ημέρες.

Το ποιοι θα αντικαταστήσουν τους δύο τραυματίες θα ξεκαθαρίσει μέχρι την Παρασκευή. Αυτοί που διεκδικούν τις θέσεις είναι οι Σάκχοφ και Βέρνμπλουμ, αλλά και οι Ελ Καντουρί και Μπίσεσβαρ, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει η έκπληξη με την συμμετοχή του Καρέλη. Πλέον για κάποιους που δεν είχαν πολλές παραστάσεις στα παιχνίδια του πρωταθλήματος, έχουν μια πρώτη τάξεως ευκαιρία να δείξουν ότι αξίζουν να βρίσκονται στον ΠΑΟΚ, ακόμα και ως back up κάποιων ποδοσφαιριστών. Ήρθε η στιγμή να δούμε πόσο βάθος έχει το φετινό ρόστερ της ομάδας. Τι μπορούν να κάνουν οι «παγκίτες» σε παιχνίδια δύσκολα και σημαντικά.

Αν αθροίσει κανείς τις αμοιβές που παίρνουν όλοι όσοι βρίσκονται κάθε Κυριακή στον πάγκο του ΠΑΟΚ μας κάνει το φετινό μπάτζετ του Άρη. Άρα δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για κανέναν. Θα πρέπει όσοι κληθούν να βοηθήσουν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να συνεχίσει η ομάδα να είναι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Πάμε και στο ματς της Κυριακής με τον συμπολίτη στο Χαριλάου. Το Άρης – ΠΑΟΚ είναι σίγουρα το πιο ενδιαφέρον απ’ όλα τα ματς της έβδομης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα.
Για τον ΠΑΟΚ, που θέλει να πάρει το Πρωτάθλημα, είναι ένας ακόμη τελικός, στον οποίο κυρίως «μετρούν» οι τρεις βαθμοί, αλλά και ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδηθεί για να μην πικραθούν οι οπαδοί του, που θέλουν να είναι τα αφεντικά της πόλης. Αυτή η οπαδική έκφραση έχει περάσει και μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας. Οι ποδοσφαιριστές έχουν ξεκινήσει να συζητάνε την αναμέτρηση με τον συμπολίτη λέγοντας πως: «Για εμάς είναι ένας ακόμη τελικός Πρωταθλήματος που πρέπει να κερδίσουμε στην πορεία μας προς τον τίτλο. Είμαστε ο ΠΑΟΚ, πάμε μόνο για τη νίκη και θα την πάρουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ