Δεν έχουν να αποδείξουν τίποτα

Δεν έχουν να αποδείξουν τίποτα

Το Κλεάνθης Βικελίδης είναι η πιο καυτή ποδοσφαιρική έδρα της Ελλάδας ανεξάρτητα από το αν θα ανάψουν πυρσοί στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ζούμε σε μια  χώρα που αυτό που πουλάει είναι το κράξιμο στους οργανωμένους οπαδούς , που παράγοντες, αρμόδιοι φορείς, εμείς οι δημοσιογράφοι,  αρθρογράφοι , με τον «νου τους» κειμενογράφοι, αστυνομία, πολιτεία, τους δείχνουν με το δάχτυλο.  Βρήκαν τον φταίχτη για όλα τα δεινά του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Όχι φυσικά ότι δεν έχουν οι οπαδοί το δικό τους μερίδιο ευθύνης για διάφορες  άσχημες καταστάσεις που έχουν περάσει οι ομάδες τους. Δεν είναι, όμως, οι μοναδικοί υπεύθυνοι, απλά επειδή αποτελούν τον εύκολο στόχο.

Προφανώς και δεν πουλάει το αντίθετο, όμως, δεν μπορεί κανείς από το να μην δει θετικά την απόφαση των συνδέσμων οργανωμένων οπαδών του Άρη να μην ανάψει ούτε ένας πυρσός στο Κλεάνθης Βικελίδης  στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Δεν είναι κακό να δίνουμε τα εύσημα στους οργανωμένους όταν με κίνηση μαγκιάς προστατεύουν την ομάδα τους, δεν θα σας χαλάσει την …μαγιά του κραξίματος, δεν θα πάθετε τίποτα.

Το Κλεάνθης Βικελίδης είναι η πιο καυτή ποδοσφαιρική έδρα στην Ελλάδα και αυτό δεν θα αλλάξει από το αν ανάψουν ή όχι πυρσοί στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.  Η έδρα του Άρη έχει γίνει σημείο αναφοράς όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο και δεν έχει ανάγκη ένα ακόμα «πυροσόου», αν αυτό βάζει σε κίνδυνο την ομάδα.

Δεν έχουν να αποδείξουν τίποτα και σε κανέναν οι οπαδοί του Άρη. Ούτε χρωστάνε καμία εξήγηση για τις αποφάσεις τους. Είχα γράψει την Τετάρτη ότι δεν χρειάζονται  καμία παραίνεση από αυτόκλητους συμβουλάτορες , που θυμήθηκαν το καλό του Άρη ως δια μαγείας, λίγες μέρες πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Υ.Γ  Ανεξάρτητα από την ενδεκάδα που θα παρατάξει , τελικά, ο Πάκο Ερέρα, αυτό που έχει σημασία είναι οι παίκτες να δώσουν το καλύτερο τους εαυτό. Αν δουν τον αντίπαλο μέσα από τα μάτια του κόσμου,  όπως ανέφερε η ΠΑΕ στην ανάρτηση της, τότε το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που θέλουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ