To10.gr : Τα καλύτερα έρχονται…

To10.gr : Τα καλύτερα έρχονται…

Πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος από την ημέρα που to10.gr «ανέβηκε» στο διαδίκτυο βάζοντας την δική του πινελιά στο αθλητικό στερέωμα της χώρας με αποκαλύψεις, αποκλειστικότητες και μπόλικο αληθινό ρεπορτάζ.

Έχω την τιμή και την χαρά να είμαι από την πρώτη ημέρα που to10.gr έκανε τη δική του πρεμιέρα στο αθλητικό διαδικτυακό τοπίο της χώρας μας. Ήταν παραμονές του αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ. Ιδανική πρεμιέρα δεν θα μπορούσε να κάνει. Όλοι «τρέχαμε» σαν τους παλαβούς.  Όσο περνούσαν οι ώρες, οι βδομάδες, οι μήνες, to10.gr μεγάλωνε. Πατούσε όλο και πιο σταθερά στα πόδια του δείχνοντας το ανάστημα του σε όσους έλεγαν «το πολύ 1-2 μήνες το δίνουμε ζωή».

Όχι μόνο διαψεύστηκαν όσοι τα έλεγαν, αλλά και τα έγραφαν, αλλά άρχισαν να είναι και ΑΥΤΟΙ, μόνιμοι επισκέπτες στο site. Στο «to10.gr», για όσους δεν το έχουν καταλάβει ακόμα, δίνει το δικαίωμα σε κάθε συντάκτη του να έχει την ελευθερία της έκφρασης κι αυτό είναι το όμορφο και το αληθινό. Να μπορεί ένας δημοσιογράφος να γράψει την δική του άποψη χωρίς να αλλάξουν ούτε τελεία.

Αυτό το αθλητικό portal λοιπόν στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ έχει κάνει παπάδες. Έχει αποκαλύψει τις φετινές μεταγραφές της ομάδας του Ράζβαν Λουτσέσκου. Από τον Χατσερίντι και τον Ζαμπά, μέχρι και την επίσκεψη του μάνατζερ του Βέρνμπλουμ στην Τούμπα. Ακόμα και τώρα που γράφω αυτές τις γραμμές, γράφτηκε το ενδιαφέρον του Δικεφάλου για τον Πασαλίδη του Αστέρα Τρίπολης.

Λευτέρη, Διονύση, Νίκο, Γιώργο… να μας ζήσει και του χρόνου να γράφουμε για τις νέες επιτυχίες του «to10.gr».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ