Ιδανικός αυτόχειρας ο Άρης

Ιδανικός αυτόχειρας ο Άρης

Δεν υπάρχει εξήγηση για το πώς ο Άρης κατάφερε να χάσει το σημερινό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Πολύ μεγάλη ευκαιρία να πετύχει μια σημαντική νίκη και να παραμείνει σε απόσταση βολής από την κορυφή έχασε σήμερα ο Άρης στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Πραγματικά, δεν υπάρχει λογική εξήγηση για το πώς η ομάδα του Πάκο Ερέρα όχι μόνο δεν κέρδισε, αλλά έφυγε από το γήπεδο χωρίς ούτε έναν βαθμό στο ενεργητικό της.

Υπήρχαν σημεία του παιχνιδιού που ήταν καθοριστικά για την εξέλιξη του.

1) Ο τραυματισμός του Βέλεθ, στέρησε από τον Άρη τον μοναδικό αμυντικό του, που έχει την δυνατότητα να κουβαλάει την μπάλα και να βοηθάει στην ορθόδοξη ανάπτυξη του παιχνιδιού.  Κάτι που δεν μπόρεσε να κάνει ούτε ο Σόουζα, ούτε ο Μάβραϊ.

2) Ο Άρης ξεκίνησε με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις το παιχνίδι. Δεν κατάφερε στις ευκαιρίες που δημιούργησε μετά το γκολ του Γκαρσία να καθαρίσει την υπόθεση νίκη και δέχτηκε μια «κρύα» ισοφάριση από ένα πέναλτι που σφύριξε πολύ εύκολα ο διαιτητής αλλά και την ποδοσφαιρική αφέλεια του Τζανακάκη στη συγκεκριμένη φάση.

3) Το χαμένο πέναλτι του Γιουνές  ήταν η φάση που θα μπορούσε να αλλάξει την ροή του αγώνα. Και αγωνιστικά και ψυχολογικά, σε ένα κρίσιμο χρονικά σημείο του αγώνα.

4) Ο Άρης ήταν καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο, χωρίς, όμως, να καταφέρει να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

5) Η αδράνεια της άμυνας του Άρη στη φάση του δεύτερου γκολ του Πρίγιοβιτς. Ένας παίκτης τον οποίο ήταν έτοιμος να βγάλει με αλλαγή ο προπονητής του, όμως, δεν υπήρξε διακοπή του αγώνα.

6) Δεν βγήκε στον Ερέρα η αλλαγή του Ναζλίδη. Ίσως στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Μαρτίνες θα ταίριαζε περισσότερο.

Εκπληκτική η παρουσία του κόσμου του Άρη και πολύ ώριμη η συμπεριφορά του , παρά τα όσα έλεγαν οι Κασσάνδρες το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Αυτό που χρειάζεται, πλέον, ο οργανισμός που  λέγεται Άρης είναι η σωστή διαχείριση του σημερινού αποτελέσματος, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ