ΦΑΠ… και τώρα ψάξτε τον δεύτερο

ΦΑΠ… και τώρα ψάξτε τον δεύτερο

Μετά από 4,5χρόνια αναμονής ο Άρης βρέθηκε αντιμέτωπος με τον ΠΑΟΚ και το μόνο που κατάφερε ήταν να δεχθεί ένα ηχηρό χαστούκι. Ο Δικέφαλος πέρασε και από το Βικελίδης στέλνοντας μήνυμα στους διώκτες του να ψάξουν το δεύτερο.

Ο Δικέφαλος πήρε ένα τεράστιο διπλό μέσα στο σπίτι του συμπολίτη Άρη (1-2) στέλνοντας μήνυμα τίτλου. Αυτή η νίκη, δεν ήταν μια απλή επιτυχία για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσεσκου. Ήταν μια νίκη ανδρική, απέναντι σε μια ομάδα που έβλεπε την αναμέτρηση ως «παιχνίδι χωρίς αύριο». Αυτό φάνηκε από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης και το πως έπεφταν πάνω στη μπάλα οι ποδοσφαιριστές του Πάκο Ερέρα. Ο ΠΑΟΚ, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 3ο μόλις λεπτό, κατάφερε να πετύχει την ανατροπή παίρνοντας μια μεγάλη νίκη.

Σε τρομερή ημέρα βρέθηκε για ένα ακόμα παιχνίδι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης που με τις επεμβάσεις του, στο δεύτερο ημίχρονο, έδωσε το δικαίωμα στην ομάδα του να παραμείνει ζωντανή στο ματς και να διεκδικήσει τη νίκη. Από κοντά και ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς που εκτέλεσε δις τους κίτρινους. Ο Σέρβος επιθετικός από σήμερα το βράδυ έβαλε στην ατζέντα του και τον Άρη που είναι το 24ο θύμα του από την ημέρα που ήρθε και φόρεσε την ασπρόμαυρη φανέλα.

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, ΠΑΟΚ, συνεχίζει αήττητος τη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος κάνοντας το 7Χ7 περνώντας από μια έδρα που δύσκολα άλλες ομάδες θα καταφέρουν να περάσουν. Οι Ασπρόμαυροι πλέον, έχουν βιδωθεί στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας 19 βαθμούς ανοίγοντας ταυτόχρονα τη διαφορά από την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό που ηττήθηκε από τον ΟΦΗ στους +6. Το ζητούμενο είναι ποια ομάδα από το πρωτάθλημα θα μπορέσει να βάλει φρένο στον ΠΑΟΚ. ΚΑΜΙΑ.

Ο Δικέφαλος εκτός από ένα πολύ καλό και συμπαγές σύνολο που διαθέτει, το οποίο δούλεψε πολύ το καλοκαίρι, έχει ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα, εμπειρία και γεννημένους νικητές.

Οι ποδοσφαιριστές του Ραζβάν Λουτσέσκου έβγαλαν εις πέρας έναν αγωνιστικό Γολγοθά με συνεχόμενους αγώνες και πολύ δύσκολους. Από εδώ και πέρα τα δεδομένα αλλάζουν. Θα αντιμετωπίσει ομάδες πιο βατές με χαμηλό ποιοτικό ρόστερ. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να υπάρξει χαλάρωση, γιατί από εκεί που είσαι στην κορυφή πολύ εύκολα με 1-2 αρνητικά αποτελέσματα μπορείς να πέσεις  απότομα στα χαμηλά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ