Ολυμπιακός : Εκτός αποστολής το… ρόστερ της Κέρκυρας!

Ολυμπιακός : Εκτός αποστολής το… ρόστερ της Κέρκυρας!

Οι παίκτες του Ολυμπιακού που θα βρίσκονται εκτός αποστολής για το ματς με την Κέρκυρα κοστίζουν περίπου όσα κοστίζει όλο το ρόστερ των Φαιάκων, το οποίο αποτιμάται για την ακρίβεια στα 9,05 εκατομμύρια.

Με το αναμενόμενο σχήμα προβλέπεται να αντιμετωπίσει το ματς στην Κέρκυρα ο Λεμονής.  Ανσαριφάρντ, Φορτούνης, Μάριν και οι υπόλοιποι. Δεν υπάρχει κάτι που να προκαλεί εντύπωση και το ενδιαφέρον εντοπίζεται στο κομμάτι που αφορά τους εκτός αποστολής παίκτες.

Θέλετε να επιχειρήσουμε μία πρόχειρη καταμέτρηση; Ο Καρσελά που αποτελεί και την έκπληξη, αν και δεν έχει δείξει κάτι το ξεχωριστό στα τελευταία παιχνίδια, ήρθε από την Γρανάδα αντί 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, ο Εμενίκε που παραμένει τραυματίας αποκτήθηκε με άλλα τόσα από την Φενέρ, ενώ κοντά στα δύο πήγε η μεταγραφή του Βούκοβιτς από την Κόνιασπορ. Προσθέστε και άλλο ένα για τον Μίλιτς προς την Φιορεντίνα, οπότε φτάνουμε στα οκτώ εκατομμύρια ευρώ που μένουν εκτός αποστολής για τον Ολυμπιακό. Περίπου όσα κοστίζει όλο το ρόστερ της Κέρκυρας το οποίο αποτιμάται για την ακρίβεια στα 9,05 εκατομμύρια.

Το συγκεκριμένο εύρημα από τα μαθηματικά χρήζει ιδιαίτερης ανάγνωσης, κυρίως από τους υπεύθυνους του Ολυμπιακού, όμως έχει να μας πει αρκετά πράγματα για τους ερυθρόλευκους οι οποίοι παρόλα αυτά βρίσκονται πίσω από τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ στη βαθμολογία.

Στο ποδόσφαιρο έτσι κι αλλιώς δεν παίζουν μπάλα οι αριθμοί αλλά οι παίκτες. Κι ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του άλλο ένα θεωρητικά εύκολο παιχνίδι, απέναντι όμως σε μία ομάδα που τα καταφέρνει καλά στην άμυνα και στο γήπεδό της έχει επικρατήσει του Παναθηναϊκού (με διαιτητή από το σύνδεσμο της Μακεδονίας), ενώ στο προηγούμενο πρωτάθλημα του έκοψε βαθμούς στο Καραϊσκάκη, με το 0-0 που απέσπασε και έβαλε στο πέναλτι τον Πάουλο Μπέντο, άσχετα αν ο Πορτογάλος το απέκρουσε. Προσωρινά.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν μόνιμα μπροστά τους την εξίσωση της κλειστής άμυνας και όπως σημειώσαμε και πρόσφατα το μάθημα τους το έδωσε η Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Θέλει ταχύτητα και κάθετη πάσα για φτάσεις στη λύση. Και κυρίως αυτοσυγκέντρωση στο τελείωμα της φάσης από τον Ανσαριφάρντ ή από όποιον άλλον βρεθεί σε θέση βολής.

Τώρα πια ο Φορτούνης θα παίξει κανονικά στη θέση του, όμως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να φανεί αποτελεσματικός από τη στιγμή που έχει φτάσει στο επίπεδο να βγάζει αρκετές τελικές και όχι να μένει σε μονοψήφιο αριθμό, όπως συνέβη στο ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, αλλά και σε κάποια ακόμη παιχνίδια.

Θεωρητικά οι προπονητές που βλέπουν τις ομάδες τους να δημιουργούν (πολλές) τελικές δεν έχουν λόγο να ανησυχούν, αφού υποτίθεται ότι τα γκολ θα έρθουν κάποια στιγμή πλην όμως ο Ολυμπιακός δεν έχει τα περιθώρια να περιμένει για πολύ αφού σε τούτη τη διαδρομή είναι υποχρεωμένος να κυνηγάει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ