Η ΑΕΚ των θαυμάτων μπροστά στην μεγαλύτερη πρόκληση

Η ΑΕΚ των θαυμάτων μπροστά στην μεγαλύτερη πρόκληση

Όσοι βρεθούν στο γήπεδο απόψε, δεν θα πάνε για να δουν την ΑΕΚ να χάνει. Θα πάνε γιατί πιστεύουν. Όπως πιστεύουν και ο Ουζουνίδης με τους παίκτες του.

Αγωνιστικά δεν υπάρχουν πολλά για να αναλύσει κανείς σχετικά με το αποψινό παιχνίδι. Η ΑΕΚ θα βρει απέναντί της έναν γίγαντα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, ικανό να διαλύσει οποιαδήποτε ομάδα. Πρόκειται για ένα σύνολο με απίστευτη ποιότητα και δύο ενδεκάδες ικανές να σταθούν στην πρώτη γραμμή όλων των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Η Ένωση ξέρει τι θα κληθεί να αντιμετωπίσει και θα παλέψει για το καλύτερο. Σε ένα παιχνίδι το αποτέλεσμα του οποίου μπορεί να δώσει πολλά στους Κιτρινόμαυρους. Εφόσον είναι θετικό. Ναι, η ΑΕΚ δεν έχει αντικειμενικές ελπίδες για περαιτέρω πορεία στα κύπελλα Ευρώπης, ακόμα κι αν κερδίσει απόψε την Μπάγερν.

Οι ήττες των προηγούμενων αγώνων και το γεγονός πως ακολουθεί παιχνίδι στο Μόναχο δεν αφήνουν περιθώρια για τους Κιτρινόμαυρους. Ωστόσο, ένα θετικό αποτέλεσμα απόψε μπορεί να δώσει ένα απίστευτο μομέντουμ στην Ένωση. Μια ώθηση που η ΑΕΚ θα μπορεί να εκμεταλλευτεί για την μάχη του πρωταθλήματος, που τώρα ξεκινά.

Όπως φάνηκε άλλωστε και από την αγωνιστική που προηγήθηκε, όλοι θα χάσουν βαθμούς παντού. Ο Ολυμπιακός έχει ήδη γνωρίσει απώλειες ενώ σύντομα θα συμβεί αυτό και για τον ΠΑΟΚ. Που μετρά τρεις νίκες σε ισάριθμα ντέρμπι, έχοντας σε μεγάλο βαθμό την τύχη με το μέρος του. Έως και… υπερβολικό.

Το αποψινό ματς μπορεί να έχει ξεχωριστή σημασία για την ΑΕΚ. Που πηγαίνει χωρίς άγχος για να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί. Άλλωστε, σε περίπτωση που η Ένωση γνωρίσει μια ήττα απόψε, δεν θα αλλάξει το παραμικρό. Μιας και είναι το μεγάλο αουτσάιντερ της αναμέτρησης.

Στην περίπτωση όμως που οι Κιτρινόμαυροι πάρουν βαθμό ή βαθμούς, τότε αυτόματα τα δεδομένα θα αλλάξουν. Αφού η ΑΕΚ θα αποκτήσει τη δυναμική για να μπει με το πόδι στο γκάζι στις εγχώριες υποχρεώσεις της από εδώ και μπρος. Που περιλαμβάνουν σε πρώτη φάση τον Άρη, τον Παναθηναϊκό και τον Ατρόμητο. Δύο εντός έδρας παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών και ένα εκτός έδρας ντέρμπι.

Ο Δικέφαλος θα έχει στο πλευρό του 60.000 φιλάθλους του, σε μια παρουσία-ρεκόρ για τα δεδομένα των ελληνικών ομάδων εδώ και πολλά χρόνια. Όσοι βρεθούν στο γήπεδο απόψε, δεν θα πάνε για να δουν την ΑΕΚ να χάνει. Θα πάνε γιατί πιστεύουν. Όπως πιστεύουν και ο Ουζουνίδης με τους παίκτες του. Η Ένωση είναι άλλωστε ομάδα των υπερβάσεων. Και για μια τέτοια θα παλέψει επί ενενήντα λεπτά και σήμερα. Ακόμα κι αν δεν τα καταφέρει, το βέβαιο είναι πως θα πέσει… μαχόμενη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ