Η διαχείριση και η συνέχεια

Η διαχείριση και η συνέχεια

Ο Άρης είναι υποχρεωμένος να κοιτάξει μπροστά στο πρωτάθλημα, αφού πρώτα μάθει από τα λάθη του.

Ένα από τα παράδοξα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου για τον Άρη , είναι ότι έχει υποστεί τρεις ήττες  στο πρωτάθλημα, χωρίς να είναι σε ούτε ένα από αυτά τα παιχνίδια χειρότερος από τους αντιπάλους του.  Ούτε φυσικά από τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Πανιώνιο και ούτε και από τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Κυριακής.

Ο βασικότερος λόγος –αφήνοντας έξω τα διαιτητικά λάθη εις βάρος του- είναι η ποδοσφαιρική αφέλεια που έδειξε η ομάδα σε κρίσιμα χρονικά σημεία του αγώνα. Αν ο Άρης είχε πάρει τα σφυρίγματα που έπρεπε και ήταν πιο προσεκτικός, θα έπρεπε να είχε τουλάχιστον 15 βαθμούς τώρα. Με το αν όμως, δεν γίνεται τίποτα.

Αυτό που έχει , πλέον, σημασία είναι η σωστή  διαχείριση των αποτελεσμάτων και το να προχωρήσει η ομάδα όπως πρέπει στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Δυστυχώς, δεν είναι λίγοι αυτοί που κρίνουν αποκλειστικά βάση του αποτελέσματος. Δοκάρι και μέσα όλα καλά, δοκάρι και έξω, ανάθεμα.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Άρης βαδίζει σε σωστό δρόμο. Έστω και αν η έλλειψη ομοιογένειας, η λάθος νοοτροπία σε ορισμένες περιπτώσεις και κάποιες εμμονές, δεν τον έχουν αφήσει ακόμα να φτάσει στο 100% των δυνατοτήτων του.  Δεν χρειάζεται, όμως, ούτε μηδενισμός , ούτε να τα διαλύσουμε όλα.

Αυτά που χρειάζεται ο Άρης είναι σωστή διαχείριση των αποτελεσμάτων από ολόκληρο τον οργανισμό του. Να μάθει από τα λάθη του και να παρουσιαστεί καλύτερος στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Με στόχο την είσοδο στην πεντάδα και το κύπελλο.

Υ.Γ: Η ΠΑΕ πολύ καλά έκανε και έθιξε το θέμα με όσα τραγικά έγιναν έξω από τις θύρες στο Κλεάνθης Βικελίδης στην ανακοίνωση της. Δεν φτάνει, όμως, αυτό. Θα πρέπει να γίνει και επικοινωνία με κάθε αρμόδιο, προκειμένου αυτή να ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Γιατί έρχεται και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό…

Υ.Γ 1: Η παρουσία του Βέλεθ είναι πολύ σημαντική για τον Άρη, καθώς κανείς από τους υπόλοιπους κεντρικούς αμυντικούς δεν μπορεί να συμβάλει τόσο πολύ στην ορθόδοξη ανάπτυξη του παιχνιδιού από την άμυνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ