Να δείξει χαρακτήρα

Να δείξει χαρακτήρα

Το παιχνίδι της Κυριακής στο ΟΑΚΑ, ο ρόλος  του Άρη και  η άρνηση της ΚΕΔ να ορίσει ξένο διαιτητή.

Ο Άρης δεν έχει περιθώρια να σκεφτεί άλλο τον  τρόπο με τον οποίο ηττήθηκε στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής. Μπροστά του έχει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Αυτό που περιμένουμε όλοι από την ομάδα του Πάκο Ερέρα είναι να δείξει χαρακτήρα και να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Γι αυτό δεν νομίζω ότι υπάρχει και μεγάλη διαφωνία. Ο Άρης έδειξε και μετά τις άλλες ήττες του στο πρωτάθλημα, ότι μπορεί να αφήσει πίσω το κακό πρόσωπο του. Έδειξε χαρακτήρα και ότι δεν επηρεάστηκε. Αυτό που πρέπει να αποδείξει, είναι ότι μπορεί να αποτινάξει και την ποδοσφαιρική αφέλεια με την οποία χάνει βαθμούς μέχρι σήμερα. Γιατί όταν χάνεις ένα παιχνίδι, χωρίς να είσαι χειρότερος από τον αντίπαλο, υπάρχει πρόβλημα.

Καθαρά ποδοσφαιρικά ο Άρης δεν έχει να ζηλέψει πολλά σε σχέση με την φετινή ΑΕΚ. Δεν νομίζω ότι είναι τόσο μεγάλη η διαφορά αυτή που αποτυπώνεται στον αγωνιστικό χώρο, βάση των εμφανίσεων των δυο ομάδων, παρά το γεγονός ότι η αντίπαλος του είναι πρωταθλήτρια και συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ.  Σε ένα άδειο ΟΑΚΑ ο Άρης θα παραταχθεί για να κερδίσει και μόνο.

Είναι ακατανόητο, επίσης, πως σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, η ΚΕΔ δεν δέχθηκε το αίτημα του Άρη για ξένους διαιτητές. Με μόλις έναν βαθμό να χωρίζει τις δυο ομάδες , η αναμέτρηση του ΟΑΚΑ είναι ιδιαίτερα σημαντική  για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Για πιο λόγο να ορίζεται ξένος διαιτητής στον ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός , με τις δυο ομάδες να απέχουν βαθμολογικά έξι πόντους και όχι στον ΑΕΚ –Άρης;

Φυσικά και κανείς δεν ψάχνει για δικαιολογίες και το πρώτα πράγμα που είπα , είναι ότι ο Άρης θα πάει στο ΟΑΚΑ για την νίκη και μόνο. Δεν μπορεί, όμως, να μην σταθεί κανείς στον ορισμό ενός διαιτητή, που στο παρελθόν έχει βγάλει η ΠΑΕ ανακοίνωση σε βάρος του, χαρακτηρίζοντας τον ανεπιθύμητο, μετά από την τραγική του διαιτησία σε αναμέτρηση με τον Αιγινιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ