Τους πείραξε η ήττα από τη Βίντι, θέλουν εξιλέωση με Παναθηναϊκό

Τους πείραξε η ήττα από τη Βίντι, θέλουν εξιλέωση με Παναθηναϊκό

Μετά το «χαστούκι» από τη Βίντι και τις συζητήσεις στα αποδυτήρια, παίκτες και προπονητής του ΠΑΟΚ αναζητούν την εξιλέωση στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και μάλιστα με πειστική εμφάνιση και νίκη.

Η κορυφή στο πρωτάθλημα σε συνδυασμό με το 7Χ7 είχε ως αποτέλεσμα να υπάρχει μια χαλαρότητα στο ματς με την Βίντι. Αυτή φάνηκε από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης και μπορούσε να την αντιληφθεί κι ένα νήπιο που ο μπαμπάς του το πάει για πρώτη φορά στο γήπεδο. Μετά από 48 ώρες, από την απρόσμενη ήττα από τους Ούγγρους, βασικό θέμα συζήτησης στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ είναι η ήττα από την Βίντι και φυσικά την εικόνα που παρουσίασαν οι Ασπρόμαυροι μπροστά στο κοινό τους

Παίκτες και τεχνικό τιμ προσπάθησαν να αναλύσουν τα λάθη τους μέσα από συζητήσεις προκειμένου να αποφευχθούν στο παρόν, αλλά και το μέλλον ανάλογες εμφανίσεις. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου από την πρώτη στιγμή ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα. Δεν θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά ο Ρουμάνος καθώς δίκη του επιλογή είναι η προετοιμασία της ομάδας, δική του επιλογή και πως θα την στήσει. Ο προπονητής του Δικεφάλου είχε συνειδητοποιήσει πλήρως πόσο λάθος είχε προετοιμαστεί ψυχολογικά ο ΠΑΟΚ.

Ανέλαβε προσωπικά την ευθύνη, επαναλαμβάνοντας τόσο στο συνδρομητικό κανάλι όσο και στην συνέντευξη Τύπου, τη σχετική φράση, χωρίς να ρίξει καμία μομφή στους παίκτες του.

Από τις συζητήσεις που υπήρξαν στο τεχνικό τμήμα, αυτό που προκύπτει είναι πως αναζητείται ο τρόπος με τον οποίο η ομάδα θα επανέλθει στο καλό περσινό πρόσωπο στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ είχε εντυπωσιάσει το φίλαθλο κοινό με τις εμφανίσεις υποχρεώνοντας του οπαδούς της ομάδας να βγάλουν το γνωστό σύνθημα: «πω πω μια ΠΑΟΚαρα να χαζεύει όλη η Ελλάδα».

Πάμε τώρα και στους ποδοσφαιριστές που έχουν κι αυτοί μερίδιο ευθύνης. Οι παίκτες του Δικεφάλου το τελευταίο διήμερο κατηγορούσαν τους εαυτούς τους για την απρόσμενη ήττα από την Βϊντι. Στις συζητήσεις που ακολούθησαν εντός, αλλά και εκτός αποδυτηρίων, ακόμα και στο γεύμα που παρέθεσε ο Μαουρίσιο, φάνηκε πόσο πολύ τους ενόχλησε. Που αν το έπαιρνε, με δεδομένο ότι η ΜΠΑΤΕ ηττήθηκε από την Τσέλσι, θα ήταν με το ένα πόδι στην επόμενη φάση του Europa League.

Από τις συζητήσεις προκύπτει πως το χαστούκι που δέχθηκαν από την ουγγρική ομάδα ενόχλησε σε πολύ μεγάλο βαθμό. Κάποιοι από τους παλιούς μέσα στην ομάδα έκαναν λόγο για αφύπνιση. Όλοι κατέληξαν στην υπόσχεση ότι η ομάδα θα αντιδράσει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και θα πάρει τη νίκη με πειστική εμφάνιση. Η ήττα από την Βίντι θα πρέπει να γίνει οδηγός για την συνέχεια. Κανένας στον ΠΑΟΚ δεν έχει το δικαίωμα να επαναπαύεται επειδή βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογία στο πρωτάθλημα. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σταματάει την εξέλιξη αυτή της ομάδας που στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο στοιχίζει εκατομμύρια ευρώ.

Όποιος έχει διαφορετική φιλοσοφία καλό θα είναι να ψάξει για αλλού. Κανένας δεν μπορεί να «παίζει» με την επένδυση του Ιβάν Σαββίδη, αλλά και με την ψυχολογία του κόσμου. Στον ΠΑΟΚ όλοι αμείβονται, γι’ αυτό που κάνουν, πλουσιοπάροχα. Αν η απόδοσή του δεν συμβαδίζει με τις αποδοχές του αποχωρεί. Μέχρι όμως να γίνει αυτό θα πρέπει όλοι να αφυπνιστούν και να καταλάβουν σε ποια ομάδα βρίσκονται.

Άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη στο δευτεριάτικο ματς με τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει. Αν εμφανιστούν το ίδιο χαλαροί τότε θα υπάρξουν από την επόμενη κιόλας ημέρα εξελίξεις στην ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ