Περιστέρι :Άλλες τόσες (νίκες) και σώζεται

Περιστέρι :Άλλες τόσες (νίκες) και σώζεται

Ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει δικό του τρόπο μέτρησης, στο Περιστέρι. Τίποτα δεν είναι τυχαίο… Προβληματίζουν οι «δικέφαλοι»

Έχουν περάσει τέσσερις αγωνιστικές και το Περιστέρι αγνοεί την ήττα. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά παίζει και πολύ καλό μπάσκετ, έχοντας δύο εκτός έδρας νίκες, αλλά και τη σημαντική επιτυχία επί της ΑΕΚ. Αν (τολμήσει να) πει κανείς στον Αργύρη Πεδουλάκη ότι η ομάδα του αλλάζει επίπεδο και κυνηγά υψηλούς στόχους θα πάρει… «πληρωμένη» απάντηση: «Νεοφώτιστοι είμαστε, θέλουμε άλλες τέσσερις νίκες για να σωθούμε»!

Τη νίκη της ημέρας έκανε ο Προμηθέας, που έβγαλε αντίδραση μετά από δύο κακές εμφανίσεις (αναφερόμαστε αποκλειστικά στο πρωτάθλημα), όμως αυτοί που ως τώρα έχουν κλέψει τις εντυπώσεις είναι οι… πρίγκιπες της δυτικής όχθης.

Η αλήθεια είναι πως το Περιστέρι έλειψε από την Α1. Ένα σύνολο που θα μπαίνει… σφήνα στους «μεγάλους», που θα απειλεί κάθε αντίπαλο, που θα παίζει όμορφο -ποιοτικό- μπάσκετ, που θα είναι σημείο αναφοράς. Δεν είναι τυχαίο ότι το Περιστέρι που θαυμάζαμε έχει την ίδια… αρχή με το σημερινό Περιστέρι. Στην άκρη του πάγκου κάθεται ο άνθρωπος που το οδήγησε σε… υψηλές πτήσεις.

Μια και ο λόγος για πτήσεις, οι δύο «δικέφαλοι» ακόμα δεν έχουν δείξει αυτό που περιμένουμε. Ειδικά ο ΠΑΟΚ παραπαίει. Έτσι όπως ξεκίνησε πέρυσι, για να κάνει στη συνέχεια διορθωτικές κινήσεις και να βρει την ισορροπία του στο δεύτερο μισό. Φέτος η εικόνα είναι πιο κακή και στο κάδρο έχει μπει (όχι άδικα) ο προπονητής του «δικεφάλου».

Η ΑΕΚ δείχνει ευάλωτη, ειδικά μακριά από το γήπεδό της. Γνώρισε την ήττα στο Περιστέρι, ίδια γεύση στην Πάτρα, ενώ κι από το Ρέθυμνο πέρασε δύσκολα. Ακόμα δεν έχει βρει χημεία και ρόλους, κάτι που δεν είναι παράλογο, όμως είναι ζητούμενο το πόσες ήττες θα κάνει μέχρι να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο απόδοσης.

Ο Χολαργός έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, ο Ήφαιστος πηγαίνει… βάσει λογικής, χάνει εκεί που περιμένει να χάσει, κερδίζει (ίσως δυσκολότερα απ’ ό,τι περιμέναμε) κι ο προπονητής του, Σωτήρης Μανωλόπουλος, δεν είναι ικανοποιημένος από την ως τώρα εικόνα της ομάδας.

Ο Πανιώνιος κρατά τη νίκη της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον Άρη, που τον κρατά «ζωντανό» και δεν αφήνει τους υπόλοιπους να ξεμακρύνουν. Βεβαίως, δεν είναι ομάδα που περιμένεις ότι θα προβληματίσει πολλούς αντιπάλους, καθώς έχει περιορισμένο ρόστερ, δεν έχει κάνει προετοιμασία κι ο χρόνος δεν λειτουργεί υπέρ του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ