Πρόσωπα και κέρδη μιας -σε Κ.Σ.- αγγαρείας

Πρόσωπα και κέρδη μιας -σε Κ.Σ.- αγγαρείας

Ο Άρης ξόρκισε το σερί ηττών και μέτρησε μικρά κέρδη από το ματς κυπέλλου.

Ήταν πράγματι ευτύχημα για τον Άρη η συγκυρία διεξαγωγής του σημερινού αγώνα κυπέλλου μετά από σερί τριών ηττών και πριν από ένα ακόμη ντέρμπι για το πρωτάθλημα.

Οι κίτρινοι είχαν τη δυνατότητα να εξωραΐσουν την εικόνα τους με μια νίκη και να στρέψουν ταυτόχρονα την προσοχή του κοινού σε ένα σετ παικτών που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής.

Ταυτόχρονα δόθηκαν ανάσες σε εκείνους που αγωνίζονται χωρίς σταματημό από την αρχή της σεζόν.

Η νίκη με 2-1 είναι ευκολότερη απ’ ότι περιγράφει το σκορ και το ματς έβγαλε πρόσωπα με τα οποία ήδη ασχολείται ο κόσμος στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος: Πρώτος σκόρερ πέρσι στη σεζόν μετάβασης στην κανονικότητα αλλά μετά τα φιλικά του καλοκαιριού, συνήθως θεατής των αγώνων από την κερκίδα.

Μπήκε αλλαγή, έκανε τη δουλειά σε 32 λεπτά συμμετοχής και -προς τιμήν του- ο Ερέρα ομολόγησε… «ίσως τα μέτρησα λάθος τα πράγματα για το ‘Διάμα’». Πιθανολογώ θα τον πάρει αποστολή την Κυριακή.

Ο Νίκο Μαρτίνες: Είναι δεκάρι. Κλασικό. Τεχνίτης μέγας με το αριστερό. Κρατάει, ντριμπλάρει, πασάρει κάθετα και απειλεί από μέση απόσταση με άνεση.

Ο Αήττητος Σπάτων δεν είναι το «Ρούπελ» του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά το πλήθος των επιθετικών πρωτοβουλιών, των καταστάσεων που δημιούργησε, η ευκολία με την οποία πάτησε την περιοχή και «κουβάλησε» εκεί και περισσότερους συμπαίκτες του, όπως και η στάθμη της ατομικής ποιότητας του, απέδειξαν ότι –τουλάχιστον- πρέπει να δοκιμαστεί με αντίστοιχη αποστολή και σε παιχνίδι πρωταθλήματος. Κάτι μου λέει ότι αυτό θα είναι την Κυριακή κιόλας.

Ο Άλεξ Μενέντεθ: Σε παιχνίδια που οι μπακ θα μπορούν να επιτεθούν περισσότερο απ’ όσο αμυνθούν είναι εξαιρετικός. Οι δυο ασίστ, είναι λίγες σε σύγκριση με τον αριθμό των σωστών επιλογών που είχε στο «τάισμα» συμπαικτών στο όριο και εντός της περιοχής.

Ο Ερέρα μίλησε προσωπικά και για το Λευτέρη Ιντζόγλου. Το παιδί αυτό, δεν έχει την ποιότητα των άλλων χαφ που παίζουν, αλλά δεν έχει και την αφέλεια όταν χάσει τη μπάλα, να κοιτάζει τον αντίπαλό του να χάνεται στα βάθη της περιοχής του Κουέστα. Αν και για όσο τον χρειαστεί, είδε ότι θα του δώσει «τίμιες» λύσεις με τρέξιμο, μονομαχία και «αντρικά μαρκαρίσματα» στο χώρο που κινείται. Αυτά που μπορεί, αλλά στο μάξιμουμ της έντασης.

Ο Άρης, κυρίως ο Ερέρα δηλαδή, πήρε το μυαλό του από τις ήττες με το ματς κυπέλλου σήμερα. Πήρε τους βαθμούς που ήθελε για να προχωρήσει. Ο προπονητής είδε τους παραγκωνισμένους παίκτες να χαμογελούν στα αποδυτήρια. Ξεκούρασε τους «φορτωμένους».

Αύριο είναι μια άλλη μέρα, ξεκινά προετοιμασία εξπρές για Άρης – Ολυμπιακός. Αλλά σίγουρα όχι όπως θα συνέβαινε αυτό αν δεν υπήρχε η μεσοβδόμαδη υποχρέωση που υπό άλλες, κανονικές, συνθήκες θα ήταν αγγαρεία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ