Η προοπτική διατήρησης της κορυφής για τον ΠΑΟΚ

Η προοπτική διατήρησης της κορυφής για τον ΠΑΟΚ

Σε πρώτη φάση ο Δικέφαλος θέλει να κλείσει τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος με 6Χ6

Το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι ανήκει πλέον στο παρελθόν. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην κέρδισε τους 3 βαθμούς μένοντας στο 1-1, αλλά έμαθε αρκετά πράγματα από το συγκεκριμένο στραβοπάτημα.

Επιβεβαίωσε ότι οι Έλληνες διαιτητές βρίσκονται σε κακή κατάσταση λόγω και της πίεσης που δέχονται (από την κοινή γνώμη και όχι μόνο…) και καλά κάνει και συνεχίζει να ζητάει χρήση VAR αλλά και ξένους διαιτητές.

Ο ΠΑΟΚ κατάλαβε εμφατικά ότι πρέπει να βελτιώσει το «δολοφονικό» του ένστικτο και να καθαρίζει τους αντιπάλους αξιοποιώντας καλύτερα τις μεγάλες ευκαιρίες που δημιουργεί.

Λέο Ζαμπά, Βέρνμπλουμ και Πρίγιοβιτς έχασαν τρία «άχαστα» που θα μπορούσαν να χαρίσουν μια άνετη νίκη στον Δικέφαλο.

Επίσης ο ΠΑΟΚ κατάλαβε για πολλοστή φορά ότι η υπεροψία πληρώνεται. Ο Δικέφαλος μπήκε νωθρός και νωχελικός στο β’ ημίχρονο, έχοντας το προβάδισμα με 1-0 από πρώτο μέρος, για μισή ώρα ήταν ανύπαρκτος μέσα στο γήπεδο και έχασε τις περισσότερες μονομαχίες και μόνο μετά την ισοφάριση πήγε να «πνίξει» πάλι αγωνιστικά τον Ατρόμητο (ο οποίος ισοφάρισε χωρίς να έχει άλλη καθαρή ευκαιρία), αλλά κόλλησε στην ισοπαλία χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες.

Η κορυφή συνεχίζει να είναι πάντως ασπρόμαυρη.

Ο ΠΑΟΚ έχει το πιο βατό πρόγραμμα από όλες τις ομάδες μέχρι το φινάλε του πρώτου γύρου και μπορεί να κλείσει το 2018 με 6Χ6 νίκες στο πρωτάθλημα μένοντας σίγουρα στην πρώτη θέση και αυξάνοντας πιθανώς τη διαφορά από τις ομάδες που τον κυνηγάνε.

Από τα πιο δύσκολα ματς του πρώτου γύρου, η ΑΕΚ έχει να παίξει με τον Ατρόμητο, ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό και τον Ατρόμητο, ο Ατρόμητος με την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και τον Άρη.

Μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου ο ΠΑΟΚ έχει να παίξει με Παναιτωλικό (εντός), Ξάνθη (εντός), Λαμία (εκτός), Λάρισα (εντός), Λεβαδειακό (εκτός) και Γιάννινα (εντός). Ο Δικέφαλος δεν έχει ντέρμπι μπροστά του, αλλά σίγουρα δεν πρέπει να υποτιμήσει κανέναν και οφείλει να δείξει τη δέουσα προσοχή σε κάθε αντίπαλο για να κάνει 6Χ6 νίκες έως την 15η αγωνιστική και μετά να μπει με φόρα στην τελική ευθεία του β’ γύρου του πρωταθλήματος…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ