ΠΑΟΚ : Η ρεαλιστική αίσθηση των παικτών για την ισοπαλία στο Περιστέρι και ο «τελικός» με τη Βίντι

ΠΑΟΚ : Η ρεαλιστική αίσθηση των παικτών για την ισοπαλία στο Περιστέρι και ο «τελικός» με τη Βίντι

Μια διαφορετική άποψη, απ' αυτή του Ραζβάν Λουτσέσκου, είχαν και εξέφρασαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ με αφορμή την ισοπαλία απέναντι στον Ατρόμητο. Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου εμφανίστηκαν ρεαλιστές και δεν κρύφτηκαν πίσω από το δάχτυλό τους ρίχνοντας όλο το βάρος στον Τζήλο.

Το γεγονός ότι στο ΠΑΟΚ, ταυτίζουν την ισοπαλία στο Περιστέρι με ήττα, εμένα προσωπικά μου λέει πολλά. Αυτή ήταν η πρώτη αντίδραση από τους Ασπρόμαυρους. Η δεύτερη, έχει να κάνει με την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Κανείς ποδοσφαιριστής δεν θέλησε να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του. Δηλαδή, όλοι παραδέχονται ότι έπαιξαν υπεροπτικά στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Ατρόμητο. Παραδέχονται επίσης ότι έκαναν πολλά λάθη και ότι εμφανίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο με μια χαλαρότητα. Μόνο στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, όταν συνειδητοποίησαν ότι θα χάσουν τους βαθμούς της νίκης ξύπνησε μέσα τους ο εγωισμός.

Είναι σημαντικό το γεγονός ότι κανείς παίκτης του ΠΑΟΚ δεν στέκεται στον μη καταλογισμό του πέναλτι υπέρ του Ελ Καντουρί, αλλά και στο οφ σαιντ στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης. Θεωρούν αποτυχία το 1-1 και, μάλιστα, με τον τρόπο που ήρθε. Αυτή η αντίδραση είναι ένα ελπιδοφόρο σημάδι ενόψει του «τελικού» με τη Βίντι. Ας μην ξεχνάμε πως επί των ημερών του Λουτσέσκου, ο Δικέφαλος βγάζει αντίδραση μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Αυτό περιμένουν να δουν όλοι ότι θα συμβεί την Πέμπτη το βράδυ στο Βουκουρέστι.

Η ομάδα πρέπει πάση θυσία να κερδίσει για να διατηρήσει τις ελπίδες της για πρόκριση στους «32» του Europa League και για να συμβεί αυτό δεν πρέπει να δεχτεί γκολ. Αν ο ΠΑΟΚ είχε κάποιο δυνατό παιχνίδι να δώσει το Σαββατοκύριακο, ίσως να λέγαμε τώρα πως ο Λουτσέσκου σκέφτεται να κάνει σαρωτικές αλλαγές στην 11αδα του. Ο Ρουμάνος τεχνικός αυτή την στιγμή δεν αισθάνεται ότι πρέπει να ρισκάρει, κάνοντας ένα μεγάλο rotation. Αλλαγές στο αρχικό σχήμα θα γίνουν για να ξεκουράσει κάποιους παίκτες. Σίγουρα θα επανέλθει στο αρχικό σχήμα ο Πέλκας, ενώ ο Μπίσεσβαρ, θα δώσει την θέση του σε ένα εκ’ των Ουάρντα-Λημνιό. Το σίγουρο είναι πως ο ΠΑΟΚ θα παρουσιάσει μια ομάδα η οποία θα προσπαθήσει να επιβάλει τον δικό της ρυθμό στο παιχνίδι για να φτάσει στη νίκη.

Η μοναδική εκκρεμότητα που υπάρχει είναι αυτή με τον Πασχαλάκη. Αν ο έμπειρος τερματοφύλακας ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που έχει στο πόδι του τότε θα βάλει τα γάντια του βασικού τερματοφύλακα, αλλιώς θα αγωνιστεί ο Ρέι. Πάντως ο 29χρονος τερματοφύλακας, όπως έλεγε στο στενό του περιβάλλον ακόμα και με δεμένο το γόνατό του κι αν χρειαστεί κάποια παυσίπονη ένεση θα κάνει για να υπερασπιστεί τα γκολπόστ της ομάδας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ