Η ΑΕΚ που δεν έχει ιδιοκτήτη

Η ΑΕΚ που δεν έχει ιδιοκτήτη

Ο εκτελεστής του Αυστραλού. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο Νίκος Παππάς και ο Αγγελος Αναστασιάδης. Η Κατερίνα Παπακώστα, ο Θύμιος Λυμπερόπουλος κι ο Δήμος Βερύκιος. Ο Λυκουρόπουλος και η Αρια Αγάτσα. Ο Κώστας Καίσαρης βάζει στο μίξερ την επικαιρότητα.

«ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ για τον εκτελεστή με το καπέλο». Με πληροφορίες να αναφέρουν, ότι ο Γιάννης Μακρής, επονομαζόμενος και Αυστραλός, «έπαιζε χοντρό στοίχημα» οι έρευνες στρέφονται και στο χώρο των παράνομων στοιχημάτων. Τρίχες κατσαρές. Για να το κάνω λιανά, η αβάσταχτη ελαφρότητα των αστυνομικών συντακτών, να γράφουν και να διαδίδουν σαχλαμάρες. Η αστυνομία δεν ασχολείται. Όπως το λέω. Δεκάδες είναι οι ανάλογες περιπτώσεις. Που αποκαλούνται «ξεκαθάρισμα λογαριασμών» μεταξύ των ανθρώπων της νύχτας. Κι ούτε μία δεν έχει εξιχνιασθεί. Ούτε μία. Έστω και κατά τύχη. Να βρεθεί έστω και ένας που εκτέλεσε συμβόλαιο θανάτου. Κανένας. Είναι προφανές, ότι την αστυνομία δεν την ενδιαφέρουν αυτές οι περιπτώσεις. Το δόγμα που επικρατεί είναι «άστους να σκοτώνονται μεταξύ τους». Δεν μπερδεύεται η αστυνομία στα χωράφια του υποκόσμου. Τους δολοφόνους του δικηγόρου Ζαφειρόπουλου που ήτανε εντελώς διαφορετική περίπτωση τους βρήκανε στο πατ-κιούτ.

Ο ΙΔΙΟΣ είπε, «αν μπορούσα θα τους άλλαζα και τους έντεκα», από τους δημοσιογράφους ζήτησε τα ρέστα ότι «την αμφισβήτηση τη δημιουργήσατε εσείς». Περί του Μαρίνου Ουζουνίδη ο λόγος. Σχετικά πάντως με το πυρ ομαδόν των αθλητικογράφων στον Εβρίτη τεχνικό, όπως τον αποκαλούν, μετά το ζέρο-ζέρο με τον Παναθηναϊκό, η εξήγηση είναι απλή. Απλούστατη. Όταν οι ρεπόρτερς (για ευνόητους λόγους) έχουν οικοδομήσει τη θεωρία, ότι η ΑΕΚ έχει το καλύτερο και το πλέον ποιοτικό υλικό σε βαθμό που να θεωρούν και να γράφουν ότι ο Πονσέ είναι καλύτερος του Αραούχο, όταν η ομάδα δεν βλέπεται, αυτός που θα φταίει θα είναι ο προπονητής. Και μόνο.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ στη σαχλαμάρα, που λέγαμε πιο πάνω, έχουν απαξάπαντες. Και πολύ περισσότερο οι πολιτικοί. Ο Νίκος ο Παππάς, που μιλάει μ’ ένα ύφος λες και σου κάνει χάρη που είναι υπουργός, την αμόλησε: «Γύρω από την ΕΡΤ έχουμε το δεύτερο ημίχρονο της μάχης με τη διαπλοκή». Αν δεν κάνω λάθος, πλιζ, η Ακριβοπούλου κι ο Καψώχας, σ’ αυτή τη μάχη, κρατάνε τα μπόσικα;

Ο ΑΓΓΕΛΑΡΑΣ συμβόλαιο με την ΕΠΟ δεν έχει υπογράψει. Προπονητής της εθνικής δεν είναι. Ο Γραμμένος μπορεί να μας πει, ποιος κάλεσε Βλαχοδήμο, Σιόβα και ποιος απέκλεισε Καρνέζη, Τζαβέλα, Τζιόλη; Ο πνευματικός του;

ΜΕ τον εν λόγω Παπά να καμαρώνει σαν γύφτικο σκεπάρνι, για την αυξημένη τηλεθέαση της ΕΡΤ. Υπερβολές. Δεν βλέπουν ΕΡΤ οι τηλεθεατές. Ποδόσφαιρο βλέπουν. Κι αν το ζητούμενο είναι ντε και καλά η τηλεθέαση, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να αυξηθεί. Ένα σοφτ πορνό αργά μετά τα μεσάνυχτα θα την εκτινάξει. Όπως η δημόσια τηλεόραση προσφέρει δωρεάν ποδόσφαιρο, να προσφέρει δωρεάν βοήθεια στο χερογλύκανο.

ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ, όπως ακριβώς το είπε ο διοικητικός ηγέτης. Επί λέξη. Σε δύο συνεχόμενες προτάσεις: «Αν έρθει κάποιος πιο ισχυρός και ζητήσει την ΑΕΚ θα το αξιολογήσω κι αν είναι για το καλό του κλαμπ ναι, θα τη δώσω. Όποιος πιστεύει ότι η ΑΕΚ έχει ιδιοκτήτη είναι μακριά από την πραγματικότητα». Τα comments είναι περιττά.

Η ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ που λέγαμε δεν κάνει διακρίσεις. Δεν είναι ανδρικό προνόμιο. Γιουχάρουνε την Παπακώστα στην Αριδαία (λόγω Μακεδονικού) και ιδού η απάντησή της μέσω fb: «Αν θέλεις να γίνεις μεγάλος πάψε να είσαι μικρός. Εργάζομαι με αφοσίωση κι αντιλαμβάνομαι ότι έχω γίνει στόχος. Ψυχραιμία». Αυτή την εν λόγω Παπακώστα ο κυρίαρχος λαός την έχει εκλέξει βουλευτή κι ο Τσίπρας την έκανε υπουργό.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ από την τηλεθέαση του Σαββατοκύριακου. Στο 1.53 εκατ. οι τηλεθεατές του Ατρόμητος-ΠΑΟΚ. Τεράστιο νούμερο, αν αναλογιστείς ότι οι οπαδοί του Ατρόμητου, δεν γεμίζουν ούτε σινεμά. Στο 1.85 εκατ. οι τηλεθεατές του Παναθηναϊκός-ΑΕΚ. Μικρό νούμερο. Μόλις 300.000 παραπάνω από τον ΠΑΟΚ, οι δύο μεγάλες ομάδες της Αθήνας, μαζί. Στα 2.17 εκατομμύρια, αυτοί που είδαν το Άρης-Ολυμπιακός. Με δεδομένο ότι οι οπαδοί του Άρη, δεν γεμίζουν το Χαριλάου, αποδεικνύεται η τεράστια διαφορά του Ολυμπιακού σε ότι έχει να κάνει με τον κόσμο.

ΣΤΟ πλευρό του Θύμιου Λυμπεροπούλου, του διάσημου βαψομαλλιά, συνδικαλιστή των ταξιτζήδων, στην αγωγή της Beat που δικάζεται τη Πέμπτη ο Πάνος Καμμένος. Όπως έχει πει ο Ομέρ Βρυώνης, όμοιος ομοίω αεί πελάζει.

ΚΑΙ μιας και το έφερε η κουβέντα στη ΕΡΤ ο Λυκορόπουλος είναι διευθυντής του αθλητικού τη ΕΡΤ. Είναι ο βασικός παρουσιαστής της «Αθλητικής Κυριακής». Το Σάββατο ήταν στη μετάδοση του Παναθηναϊκός-ΑΕΚ. Πληροφορίες που αναφέρουν ότι θα πάρει και τη θέση της Αγάτσα στην εκφώνηση των αθλητικών ειδήσεων, δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί.

ΚΙ αφού ξεκινήσαμε με σαχλαμάρες να κλείσουμε με τον εκ των κορυφαίων του είδους Δήμο Βερύκιο. Ο οποίος με πόνο ψυχής αποφάνθηκε: «Οι ευσεβείς πόθοι αυτών που λένε ότι θα μείνω εκτός Alpha μπορεί να επιβεβαιωθούν». Για να επιβεβαιωθεί και η ρήση του Δαλάι Λάμα, ο κόσμος καίγεται και το νιμού χτενίζεται.

Στη μουσική επιλoγή, Howlin’ Woolf- Back Door Man.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ