Παιχνίδι αποδείξεων

Παιχνίδι αποδείξεων

Ο Άρης μετράει δυνάμεις στον εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα, προκειμένου να πάει με ηρεμία στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος.

Παιχνίδι με αρκετές ιδιαιτερότητες είναι για τον Άρη αυτό της Δευτέρας με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη. Η νίκη αποτελεί μονόδρομο, μετά από τέσσερα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, προκειμένου αρχικά βαθμολογικά η ομάδα να πάρει ανάσες.

Απέναντι του ο Άρης θα βρει μια ομάδα που σίγουρα είναι καλύτερη από τότε που την ανέλαβε ο Γιάννης Μαντζουράκης, που έχει πάρει τον πρώτο της βαθμό απέναντι στον ΟΦΗ στο Ηραάκλειο, σίγουρα, όμως, σε καμία περίπτωση το ρόστερ της δεν διαθέτει την ποιότητα που έχει το αντίστοιχο του Άρη.

Αυτό, βέβαια, σε ότι αφορά το θεωρητικό του θέματος, γιατί θα πρέπει να αποτυπωθεί και στον αγωνιστικό χώρο. Οι παίκτες του Άρη θα πρέπει και αυτοί να παρουσιάσουν ένα βελτιωμένο αγωνιστικά πρόσωπο σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Να έχουν αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια και μεγαλύτερη αποφασιστικότητα στις προσωπικές μονομαχίες.

Εκτός από τα βαθμολογικά οφέλη που θα έχει μια επικράτηση στο παιχνίδι της Δευτέρας στη Ριζούπολη, ο Άρης θα κερδίσει και χρόνο και ηρεμία. Στοιχεία που θα αποδειχθούν πολύτιμα , στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος που ακολουθεί, προκειμένου ο νέος προπονητής να ξεκινήσει υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Υ.Γ Αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα θα γίνουν στο εκτός έδρας παιχνίδι της Δευτέρας με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Εκτός, πάντως, από τα πρόσωπα, πιθανότατα, η ομάδα θα προσεγγίσει και διαφορετικά τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και σίγουρα όχι με τόση ποδοσφαιρική αφέλεια, όσο επέδειξε σε προηγούμενες αγωνιστικές.

Υ.Γ 1 Ο νέος προπονητής αναμένεται να ανακοινωθεί, πιθανότατα, την Δευτέρα. Οι άνθρωποι του Άρη βρίσκονται σε στάδιο διαρκών επαφών για το συγκεκριμένο θέμα, όμως, το φαβορί εξακολουθεί να είναι Έλληνας.

Υ.Γ 2 Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η πρώτη εμφάνιση του Νίκο Μαρτίνες στη ενδεκάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ