Απόρρητο deal Ιβάν-Τσίπρα, για να φαγωθεί ο Μένανδρος

Απόρρητο deal Ιβάν-Τσίπρα, για να φαγωθεί ο Μένανδρος

Πως να παράξει μόνος του ο Μένανδρος μαζί με κάτι μεγαλοκοπέλες παρουσιάστριες, λογικά έπρεπε να υπάρχει προμηθευτής πνεύματος.

Αν νομίζετε πως είμαι media victim που με παρασέρνουν τα κατασκευασμένα «θέματα επικαιρότητας» των διαπλεκόμενων μεγαλοδημοσιογκράφιτυ που ποδηγετούν την κοινή γνώμη, είστε γελασμένοι.

Είμαι ξεχωριστός άνθρωπος, αυτόφωτη προσωπικότητα και χαράζω τη δική μου αυτόνομη πορεία στο αδηφάγο τοπίο των ΜΜΕ.

Σιγά μην σπαταλήσω φαιά ουσία για ν’ ασχοληθώ με θέματα της πλάκας όπως η διαμάχη του Γιαννακόπουλου με τους Αγγελοπουλαίους ή το μπραντεφέρ του Μαρτίνς με τον Δώνη. Μέχρι να βρεθεί προπονητής που ν’ αποδεχτεί τη μυθική πρόταση των 100.000 ευρώ που διαθέτει ο «ο Άρης» για προπονητή, θα το σκεφτώ σοβαρά αν ασχοληθώ με την αθλητική ειδησεογραφία.

Δεν με ιντριγκάρουν ούτε τα πουρμπουάρ που ετοιμάζεται να μοιράσει ο Τσίπρας σε συνταξιούχους, πανεπιστημιακούς, γιατρούς κι ένστολους, αν και βλέπω ήδη ποστάρισμα του Καραπαπά, πως «τα χρήματα στους τελευταίους είναι η ανταμοιβή για τη ζημιά που προκάλεσαν στον Ολυμπιακό…»

Τέλος πάντων, όλα τα παραπάνω ωχριούν μπρος στο τέλος της τηλεοπτικής παρουσίας του Μενάνδρου Φουρθιώτη. που κατάφερε το ακατόρθωτο, να δει Close την πόρτα καναλιού που μόλις είχε βαφτιστεί Open. Η δεύτερη εκπομπή στην ιστορία της Ελληνικής τηλεόρασης, που χρειαζόσουν διερμηνέα για να καταλάβεις τι ήθελε να πει ο παρουσιαστής.

Η πρώτη ήταν του Ζουράρι στην ΕΤ3 κάτι δεκαετίες πριν, εκεί το πάλευες όμως. Αν είχες κάναν κολλητό τριτοδεσμίτη στο σχολείο και τον ρωτούσες «τι σημαίνει ρε μ@λ@κα, πᾶσαν μὲν θάλασσαν και γῆν ἐσβατὸν τῇ ἡμετέρᾳ τόλμῃ καταναγκάσαντες γενέσθαι», κάτι λίγα θα τα καταλάβαινες.

Με τον  Μένανδρο πως να έβγαζες νόημα, νωρίτερα είχε κοπεί κι η εκπομπή της Αννίτας, που θα μπορούσε να στείλει τον Βας Βας για μετάφραση.

Το θέμα είναι πως η τηλεοπτική ζωή δε θα είναι ξανά ίδια χωρίς Μένανδρο, γι αυτό επιμένω πως αυτό είναι το πρώτο θέμα της επικαιρότητας.

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός θα παίξουν ξανά και ξανά, Γιαννακόπουλος και Αγγελόπουλοι θα πλακώνονται μέχρι η μπάλα του μπάσκετ να αποκτήσει επιδερμίδα χωρίς ακμή, οι συνταξιούχοι κι οι ένστολοι τόσα χρόνια τη βγάζουν μόνο με μειώσεις και χωρίς επιστροφές, χωρίς Φουρθιώτη πως θα την παλέψει ο Ελληνικός λαός;

Μέσα στον ρεπορταζιακό πυρετό λοιπόν με τις εκατέρωθεν δηλώσεις, αντεγκλήσεις κι ανακοινώσεις, το μάτι μου έπεσε σε δημοσίευμα-φωτιά κι έψαχνα έπαυλη σε ξερονήσι, για ν΄ αποσυρθώ από τα εγκόσμια, καθώς δεν υπήρχε κάτι περισσότερο να μάθω στη ζωή μου…

Σύμφωνα με αυτό λοιπόν «για τη λύση συνεργασίας του παρουσιαστή με το Open, τοποθετήθηκε και η ιδιοκτήτρια εταιρεία των πνευματικών δικαιωμάτων της εκπομπής ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ LIVE»

Η εκπομπή του Μενάνδρου λοιπόν είχε κι εταιρία πνευματικών δικαιωμάτων, τόσο πνεύμα άλλωστε πως θα μπορούσε να παράξει από μόνος του ο Μένανδρος μαζί με κάτι μεγαλοκοπέλες παρουσιάστριες, λογικά έπρεπε να υπάρχει προμηθευτής, χορηγός πνεύματος, πως αλλιώς να το εξηγήσω.

Πόσο θα ήθελα στ΄ αλήθεια να γνωρίσω αυτόν που συνέλαβε το concept της πρωτοποριακής εκπομπής, μέσα στο κεφάλι του θα υπάρχει σίγουρα αποθηκετευτικός χώρος ίσα με το προγούλι του Κεφτετζότζογλου, για να χωράει τόσο πνεύμα.

Κάτι τέτοιοι θα έπρεπε να πληρώνουν ΕΝΦΙΑ ως πνευματικοί ιδιοκτήτες, απορώ πως του διέφυγε του Τσακαλώτου…

Αφού τον ενημέρωνα πως υπάρχουν αμέτρητες εκπομπές ακόμα και σε επαρχιακά κανάλια που τον έχουν αντιγράψει, θα του ζητούσα ένα αυτόγραφο, μια selfie βρε αδερφέ, ίσως στο υπόλοιπο της ζωής μου δε θα γνώριζα πνευματικό ιδιοκτήτη με αποστολή την καταστροφή εγκεφαλικών κυττάρων…

Και δεν είναι μόνο αυτό, πως τα κατάφερε άραγε να κάνει μετάγγιση των πνευματικότητας των δικαιωμάτων στον εγκέφαλο του Μενάνδρου, ώστε να αποδίδει με τέτοια συνέπεια όλο το πακέτο.

Πολύ μπροστά τελικά οι κουφάλες οι Αθηναίζοι, εμένα εδώ στο χωριό δε μου έκοψε όταν μου πρότειναν να γράφω στο to10, να πω του Χαραλαμπόπουλου πως «εκτός από τη δική μου αμοιβή, υπάρχει και εταιρία που έχει τα πνευματικά δικαιώματα των κειμένων που θα στέλνω, θα πρέπει κι αυτή να πάρει το κάτι τις»

Μόνο ο Αγγελάρας ο Αναστασιάδης μας βγάζει ασπροπρόσωπους μνημονεύοντας πάντα τον πνευματικό του, εμάς δε μας κόβει…

Τα ωραία όμως δε σταματούν εδώ, η εταιρία που βρισκόταν πίσω και είχε την πνευματική επιστασία που ολοκλήρωνε η παρουσία του Μενάνδρου , σχολίασε την δικαστική έκβαση, ισχυριζόμενη πως:«η υπόθεση έχει έντονο άρωμα πολιτικής παρέμβασης με αποδείξεις και ονόματα».

Σε ελεύθερη μετάφραση, ο Σαββίδης μέσω Τσίπρα, παρενέβη στη δικαιοσύνη, για να καθαριστεί ο Μένανδρος από το Open!

Κάθιδρος μπούκαρα στη σελίδα του Σαγόνια, με το φόβο να διαβάσω «φοβερές καταγγελίες Φουρθιώτη περί διαπλοκής Ιβάν-Τσίπρα, για τη διερεύνηση της υπόθεσης εκτός από τη Δίκη της Δευτέρας, ξεκινάνε εκτάκτως οι εκπομπές έφεση της Τρίτης, Άρειος Πάγος της Τετάρτης, Ειδικό Δικαστήριο της Πέμπτης και Συμβούλιο Επικρατείας της Παρασκευής. Σάββατο ρεπό, οπαδός του «ο Άρης» γεννήθηκα, αφού…»

Το ότι ο Τσίπρας τα είχε κάνει πλακάκια με τον Ιβάν και σ΄αυτό το πλαίσιο θα μας χάριζε το πρωτάθλημα, είχε κατ΄αρχήν μια βάση ως σενάριο, όπως και κάθε παρόμοιο του, δεν το απορρίπτεις με τη μια.

Να συνωμοτεί λοιπόν ο Ιβάν με τον πρωθυπουργό για τον ΠΑΟΚ, πάει κι έρχεται, είναι δυνατόν το διακύβευμα να αφορά το τηλεοπτικό μέλλον του Φουρθιώτη;

Καταλάβατε όλοι εσείς που παπαγαλίζατε το παραμύθι περί ταγμένου πρωταθλήματος, πως δε γίνατε μόνο ρόμπες, αλλά άθελά σας ανοίξατε τον Ασκό του Αιόλου;

Κάθε πικραμένος θα βγαίνει και θα λέει τα ίδια, φροντιστή του ΠΑΟΚ θα απολύει ο Ιβάν και θα καταγγέλλει πολιτικές παρεμβάσεις.

Στην πράξη πάντως δύσκολα να σταθεί η ιστορία, είναι δυνατόν με συμβούλους σαν τον Καρανίκα, η κυβέρνηση να ήταν υπέρ της αποπομπής Φουρθιώτη;

Εγώ λέω πως αν ήταν στο χέρι τους, θα επέβαλαν δικαστικά να μεταδίδεται η εκπομπή και σε επανάληψη, στην prime time, ν΄αναπαύουν το μυαλό τους οι σύμβουλοι του πρωθυπουργού.

Κι επειδή ορισμένα πράγματα δεν απαιτούν μαντικές ικανότητες για να προβλεφθούν, μέσα καλοκαιριού ήταν όταν έγραφα Φτιάξε κι εσύ ένα best seller για τον Σαββίδη! Μπορείς…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ