Αρης : Αγοράζει χρόνο και ηρεμία

Αρης : Αγοράζει χρόνο και ηρεμία

Ο Άρης θέλει στο αυριανό παιχνίδι στην Ριζούπολη την νίκη που θα έχει πολλαπλά οφέλη για την συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου.

Η ώρα για την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα έφτασε για τους παίκτες του Άρη. Η αυριανή αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη, θα πρέπει να αποτελέσει την αρχή της αντεπίθεσης, ενόψει της συνέχειας της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Άρης κερδίζοντας στο αυριανό παιχνίδι, εκτός από τα προφανή βαθμολογικά κέρδη – καθώς μετά την ήττα της Ξάνθης, θα πλησιάσει στους τρεις βαθμούς από την πεντάδα- , θα αγοράσει και χρόνο και ηρεμία ενόψει της συνέχειας. Αυτό αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία, με δεδομένη και την διακοπή του πρωταθλήματος που ακολουθεί, λόγω των υποχρεώσεων της εθνικής μας ομάδας.

Θα δώσουν, λοιπόν, όσοι αγωνιστούν στην αυριανή αναμέτρηση στην Ριζούπολη , την ευκαιρία στον νέο προπονητή, που πιθανότατα αύριο θα ανακοινωθεί, να προετοιμάσει την ομάδα στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Ο Άρης , αύριο, θα πρέπει να έχει ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, θέληση στις προσωπικές μονομαχίες,  αυτοσυγκέντρωση στην τελική προσπάθεια, προκειμένου να αποτυπωθεί και στο τελικό  αποτέλεσμα η διαφορά ποιότητας –με όλο τον σεβασμό- που έχει με τον αυριανό του αντίπαλο. Και λίγη τύχη, δεν θα ήταν άσχημη, γιατί ουκ ολίγες φορές γύρισε την πλάτη στον Άρη την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Απέναντι σε μια ομάδα που ναι μεν είναι βελτιωμένη αγωνιστικά μετά την αλλαγή προπονητή και τον πρώτο βαθμό που πήρε στο Ηράκλειο, αλλά είναι στο χέρι των παικτών του Άρη να την κερδίσουν.

ΥΓ. Θεωρώ ότι η επιστροφή του Βέλεθ θα δώσει πολλά στην αμυντική γραμμή του Άρη, που ήταν και το μεγάλο όπλο της ομάδας στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Αποδείχτηκε εκ των αποτελεσμάτων, ότι ο Ισπανός αμυντικός ήταν αναντικατάστατος.

ΥΓ1. Ο Άρης φέρθηκε πολύ σωστά στην υπόθεση του Σάββα Παντελίδης. Γιατί την έχει πληρώσει στο παρελθόν από παρόμοιες συμπεριφορές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ