Τα πρώτα δείγματα γραφής

Τα πρώτα δείγματα γραφής

Με ενδιαφέρον αναμένονται οι αλλαγές που θα κάνει ο Σάββας Παντελίδης στον Άρη.

Είναι λογικό στις πρώτες μέρες μετά από την αλλαγή τεχνικής ηγεσίας σε μια ομάδα, το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στον νέο προπονητή και τα νέα στοιχεία που θα προσπαθήσει να φέρει στο παιχνίδι. Ειδικά, όταν αυτή η αλλαγή γίνεται σε διάστημα διακοπής του πρωταθλήματος, χωρίς, να υπάρχουν, δηλαδή άμεσες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Είναι θετικό το γεγονός ότι ο Σάββας Παντελίδης , στις πρώτες του δηλώσεις, τόνισε ότι ο τρόπος παιχνιδιού του Άρη είναι σε γενικές γραμμές αυτός που του ταιριάζει. Στα τέλη Νοεμβρίου, εξάλλου, δεν μπορεί μια ομάδα να κάνει ριζικές αλλαγές σε αυτό το κομμάτι, ειδικά όταν έχει στόχους να πετύχει και όχι απλά να χτίσει ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο τρόπος, παιχνιδιού, του Άρη , εξάλλου, δεν ήταν από μόνος του η αιτία των συνεχόμενων αρνητικών αποτελεσμάτων. Αυτό που μπορεί να αλλάξει, είναι ο τρόπος διαχείρισης του, ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις ενός αγώνα. Κυρίως, να αποβάλει η ομάδα αυτή τη ποδοσφαιρική αφέλεια που την χαρακτήριζε σε αρκετά σημεία των παιχνιδιών και είχε ως αποτέλεσμα να χαθούν πολύτιμοι βαθμοί.

Στο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον ΟΦΗ θα έχουμε τα πρώτα δείγματα γραφής από αυτό που δουλεύεται στις προπονήσεις από παίκτες και τεχνικό τιμ. Φυσικά θα είναι μικρό, δεν μπορεί να αλλάξει κάτι μέσα σε δέκα μέρες, αλλά δεν παύει να είναι ένα πρώτο δείγμα. Με γνώμονα το ότι ο Άρης αυτή τη στιγμή θέλει, μετά τη Ριζούπολη, να συνεχίσει να παίρνει θετικά αποτελέσματα και τρίποντα.

Υ.Γ Μόνο καλό μπορεί να θεωρηθεί ότι ο προπονητής έχει μέχρι στιγμής να λέει τα καλύτερα για την διάθεση που δείχνουν οι παίκτες του και για τη προσπάθεια που καταβάλουν στις προπονήσεις.

Υ.Γ 1 Όποιος θεωρεί ότι την Κυριακή ο Άρης εξαιτίας της αλλαγής προπονητή θα παραταχθεί με οκτώ και δέκα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα, θα διαψευστεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ