Το ενδιαφέρον σε ομάδα και προπονητή

Το ενδιαφέρον σε ομάδα και προπονητή

Το ντεμπούτο του Σάββα Παντελίδη και η νίκη που θέλει ο Άρης μέσα στο Γεντί Κουλέ στη αυριανή αναμέτρηση με τον ΟΦΗ

Αν δει κάποιος ουδέτερος τον βαθμολογικό πίνακα, θα βγάλει, ίσως, το συμπέρασμα ότι ο ΟΦΗ είναι η ομάδα που χρειάζεται περισσότερο να κερδίσει κάτι από το αυριανό παιχνίδι στη Κρήτη. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν θα πρέπει αυτό να περάσει και στην ομάδα του Άρη και δεν υπάρχει, βέβαια και κανένας λόγος να περάσει.

Ανεξάρτητα από το τι θέλει ή τι χρειάζεται ο αντίπαλος του, για τον Άρη υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα στο αυριανό παιχνίδι και αυτό είναι η νίκη. Για να συνεχίσει την αντεπίθεση του, μετά την εκτός έδρας επικράτηση στη Ριζούπολη και να πάει με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Αν ο Άρης καταφέρει να φύγει με τη νίκη από το Ηράκλειο, τότε θα πλησιάσει ακόμα περισσότερο τις πρώτες θέσεις, καθώς ομάδες που βρίσκονται ψηλότερα στην βαθμολογία παίζουν μεταξύ τους αυτή την αγωνιστική και εκ των πραγμάτων θα έχουν απώλειες.

Το μόνο που χρειάζεται για να το πετύχει αυτό η ομάδα, είναι να αποτυπώσει την αγωνιστική της ανωτερότητα στον αγωνιστικό χώρο του Γεντί Κουλέ. Ενδιαφέρον, φυσικά, παρουσιάζει και το ντεμπούτο του Σάββα Παντελίδης στον πάγκο του Άρη.

Πάντα, όμως, πίσω από την ανάγκη του θετικού αποτελέσματος. Κακά τα ψέματα, ακόμα και μια άσχημη εμφάνιση, συγχωρείται και ξεχνιέται πολύ πιο εύκολα, όταν συνοδεύεται από κατάκτηση της νίκης και των τριών βαθμών.

Υ.Γ: Υπάρχουν παίκτες από τους οποίους περιμένει πολλά ο Σάββας Παντελίδης στη συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου, αρχής γενομένης από το αυριανό παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Γιατί έχουν δείξει ότι μπορούν.

Υ.Γ 1: Ψυχή, πάθος, σοβαρότητα και αυτουγκέντρωση. Αυτά είναι τα στοιχεία που πρέπει να χαρακτηρίζουν τους παίκτες της ομάδας μπάσκετ του Άρη στο αυριανό εκτός έδρας ντέρμπι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ