Η εντολή του Μαρτίνς και η υποχρέωση των παικτών

Η εντολή του Μαρτίνς και η υποχρέωση των παικτών

Οι πειραιώτες πρέπει να είναι πανέτοιμοι να τα δώσουν όλα στο Περιστέρι. Είναι μάχη που θα κρίνει πολλά για την συνέχεια και οι παίκτες της ομάδας του λιμανιού πρέπει να έχουν στο μυαλό τους την εντολή του Μαρτίνς. «Δώστε τα όλα» είπε ο Πορτογάλος κι αυτή είναι η υποχρέωση των ερυθρόλευκων.

Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο είναι κάτι παραπάνω από σημαντικό για τον Ολυμπιακό. Χωρίς υπερβολή είναι ένα ματς που θα κρίνει πολλά για την συνέχεια κι αυτό σημαίνει ότι οι ερυθρόλευκοι καλούνται να πάρουν τη νίκη πάση θυσία στο Περιστέρι. Το ξέρουν καλά οι παίκτες του Ολυμπιακού πως είναι μια «μάχη» από τις πιο δύσκολες της φετινής σεζόν.

Το ξέρει φυσικά και ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος θέλησε να έχει σε εγρήγορση τους παίκτες του όλες τις προηγούμενες μέρες στο Ρέντη. Κι αυτό ακριβώς έπρεπε να κάνει ο Πορτογάλος, γιατί η ψυχολογική προετοιμασία της ομάδας του θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης. Ο προπονητής λοιπόν του Ολυμπιακού ήταν ξεκάθαρος.

Και για τελικό μίλησε και ζήτησε ένα μόνο πράγμα. «Δώστε τα όλα» είπε στους παίκτες του κι αυτή είναι η υποχρέωση των ποδοσφαιριστών της ομάδας του λιμανιού. Να δώσουν το 100% προκειμένου να πάρει ο Ολυμπιακός τη νίκη στην έδρα του Ατρόμητου. Σίγουρα το παιχνίδι δεν είναι εύκολο κι αυτό έχει επισημάνει στους παίκτες του ο 48χρονος τεχνικός, αλλά είναι ξεκάθαρο πως οι ερυθρόλευκοι «κουβαλούν ένα πρέπει» για το μεγάλο ματς στο Περιστέρι.

Οι απουσίες των Χριστοδουλόπουλου και Χασάν είναι πολύ σημαντικές κι αυτό που πρέπει να κάνουν οι παίκτες της πειραϊκής ομάδας είναι να δώσουν το 100%. Μόνο αν μπουν με την σωστή νοοτροπία και απόλυτη συγκέντρωση θα καταφέρουν να πετύχουν τον στόχο τους κι αυτό ακριβώς ζητάει ο Μαρτίνς. Να μπει η ομάδα του με δύναμη και πάθος για τη νίκη, δείχνοντας ότι είναι αποφασισμένη να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν πρέπει να χάσουν την συγκέντρωση τους ούτε για ένα λεπτό. Αυτό είναι το «κλειδί» στην προσπάθεια της ομάδας του λιμανιού να πάρει τη νίκη στο Περιστέρι και ο Μαρτίνς δίνει πολύ μεγάλη σημασία στον συγκεκριμένο τομέα. Τα είπε άλλωστε στους παίκτες του, αναλύοντας τον τρόπο παιχνιδιού του Ατρόμητου.

Ζήτησε να μπουν στο ματς πανέτοιμοι για μάχη και να μην κάνουν τα λάθη που έκαναν στο προηγούμενο ματς που είχε διακοπεί το πρωτάθλημα, λόγω υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων. Ο λόγος για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Η ομάδα του λιμανιού πρέπει να πάρει τους τρεις πόντους, γνωρίζοντας ότι ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη στο σαββατιάτικο ματς με την Ξάνθη με 2-0 και κατάκτηση των τριών βαθμών είναι «μονόδρομος» για τους πειραιώτες.

Επαναλαμβάνουμε, οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι υποχρεωμένοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό κόντρα σε όλους και σε όλα, για να πετύχουν τον στόχο τους. Αυτή την στιγμή, όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, όντως το ματς με τον Ατρόμητο είναι «τελικός» για τον Ολυμπιακό και οι ερυθρόλευκοι πρέπει να φύγουν νικητές από το Περιστέρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ