«Άλλο πρωτάθλημα» για τον Ολυμπιακό!

«Άλλο πρωτάθλημα» για τον Ολυμπιακό!

Για τους παίκτες του Μαρτίνς όλα τα ματς είναι «αίμα και άμμος». Καμία σχέση με τους… άλλους!

Υπό κανονικές συνθήκες η έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας για τον αγώνα στο Περιστέρι θα πρέπει να είναι … τόμοι ολόκληροι. Είναι τόσες πολλές οι «παραβάσεις» του Ευαγγέλου που πραγματικά αποδείχθηκε άξιος «αναπληρωτής» του Παπαπέτρου, άσχετα αν το αποτέλεσμα δεν ευνοεί τους… αρμόδιους φορείς.

Δικαιολογημένα απορεί και ο Μαρτίνς για το πώς οι ίδιοι διαιτητές παίρνουν διαφορετικές αποφάσεις, ανάλογα με τους συμμετέχοντες στον αγώνα, αλλά μάλλον θα έχει καταλάβει τι παίζεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο την εποχή της… κάθαρσης.

Και που να ήταν και πέρυσι να έβλεπε ότι την ίδια φάση, όπως αυτήν του Γιαννούλη με τον Φορτούνη, ο Ευαγγέλου την έδωσε … πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού στο μαρκάρισμα του Ένγκελς στον Μουνιέ. Συμβαίνουν αυτά, αλλά πώς να τον βγάλει τον παίκτη του ΠΑΟΚ; Εδώ του την είχε χαρίσει στο ξεκίνημα όταν πήγε να κόψει τα πόδια του Ποντένσε και τον άφησε να παίζει παρά την αγκωνιά του στον Πορτογάλο σε άλλη «στιγμή» του ματς.

Κι αν ο Μπουσούλατζιτς δεν έπαιρνε σπίτι του το σορτσάκι του Φορτούνη, τότε δύσκολα θα τον έβγαζε κι αυτόν, όμως του έτυχε η «κακιά η ώρα»… Και αυτό που προφανώς θα έχουν συνειδητοποιήσει και ο Μαρτίνς και οι παίκτες του είναι ότι αυτοί παίζουν σε ένα… άλλο πρωτάθλημα που δεν έχει καμία σχέση με αυτό που συμμετέχουν όλοι οι υπόλοιποι. Μήπως δεν το πήραν το «μήνυμα» από το ματς με τον ΟΦΗ; Αλίμονο αν το σκάουτινγκ είχε περιοριστεί στα παιχνίδια της κρητικής ομάδας με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ…

Αντιστέκεται πάντως ο Ολυμπιακός. Δεν το παρατάει και δεν συμβιβάζεται με το (πρόωρο) τέλος που θέλουν να δώσουν κάποιοι στο πρωτάθλημα και ας μας έλεγαν κάποτε αυτοί οι ίδιοι ότι δεν είχε ενδιαφέρον όταν ξεχώριζε ο πρωταθλητής πριν από τις γιορτές.  Αυτό ίσχυε όταν «καθάριζε» τους τίτλους ο Ολυμπιακός, όμως τώρα έχουν αλλάξει τα δεδομένα καθώς και το… συναρπαστικό έχει τους… περιορισμούς του.

Κι όσο για το… κανονικό ποδόσφαιρο; Ο Μαρτίνς προτίμησε να κρατήσει τούτη τη φορά τον Φορτούνη για το Plan B και η εικόνα του αγώνα τον δικαίωσε. Ο Ολυμπιακός μπήκε καλά στο ματς και με τον Νάτχο στη θέση του οργανωτή αν και έπαιξε περισσότερο από τα άκρα με τους Ναουέλ και Ποντένσε, τους οποίους βοήθησαν οι Τοροσίδης και Κούτρης.

Αν ο Καμαρά δεν έχανε το… πέναλτι στα δευτερόλεπτα, τότε θα βλέπαμε άλλο παιχνίδι, όπως και είναι σημαντικό για τον Ολυμπιακό που βρίσκει πάντα αντίδραση όταν μένει πίσω στο σκορ, αν και πάλι δεν κατάλαβε πως βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο. Η είσοδος του «Φόρτου» ανέβασε την ομάδα και από τα δικά του πόδια ξεκίνησαν τα δύο γκολ ενώ η νίκη κατακτήθηκε και πάλι με τον σχηματισμό του 4-4-2. Λεπτομέρεια που παίζει το ρόλο της…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ