Έφτασε η ώρα να νικήσει

Έφτασε η ώρα να νικήσει

Ο Άρης θέλει τη νίκη που θα του δώσει πολλαπλά οφέλη στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

Ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ βρίσκεται σε καλό μομέντουμ. Οι δυο συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες , απέναντι σε Απόλλωνα Σμύρνης και ΟΦΗ, έχουν αντιστρέψει το κλίμα και έχουν απαλλάξει τους παίκτες του από το άγχος και την πίεση.

Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία φαίνεται πως επέδρασε θετικά στην ψυχολογία της ομάδας. Αυτό που δείχνει η εικόνα στις προπονήσεις, είναι ότι ο Σάββας Παντελίδης ήρθε και «κούμπωσε» αρμονικά με τους παίκτες, με το αποτέλεσμα της συνεργασίας να αποτυπώνεται στον αγωνιστικό χώρο με μικρές αλλά ορατές αλλαγές.

Αυτό που δεν έχει καταφέρει, ακόμα, ο Άρης να πετύχει στο πρωτάθλημα είναι η νίκη σε ένα ντέρμπι. Έχασε στις λεπτομέρειες τα περισσότερα εξ αυτών, όμως, το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει. Και θέλει να το πετύχει την Κυριακή, στο γεμάτο Κλεάνθης Βικελίδης.

Απέναντι σε ένα αντίπαλο που έχει εντυπωσιάσει με την μέχρι τώρα παρουσία του στο πρωτάθλημα. Ο Άρης οφείλει να προσεγγίσει το συγκεκριμένο παιχνίδι με σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωση. Να μην επηρεαστεί από τον χαρακτηρισμό «μωρά» για τους παίκτες της αντιπάλου ομάδας, που δεν ισχύει, άλλωστε καθώς ο Παναθηναϊκός διαθέτει και αρκετούς έμπειρους παίκτες.

Ο Άρης είναι σαφώς πιο ποιοτική ομάδα από τον φετινό Παναθηναϊκό. Θα πρέπει να μπει στον αγωνιστικό χώρο για να επιβάλει τον ρυθμό του και παράλληλα να μην αφήσει τον αντίπαλο να ξεδιπλώσει τα δικά του δυνατά σημεία.

Με τον Σάββα Παντελίδη, που διαθέτει εξαιρετική παράδοση από τον πάγκο τεσσάρων ομάδων απέναντι στον Παναθηναϊκό, να είναι έτοιμος να προσεγγίσει το παιχνίδι με βάση τον αντίπαλο. Με τον Άρη να είναι έτοιμος να κερδίσει επιτέλους ένα ντέρμπι.

ΥΓ.  Εξαιρετική η πρωτοβουλία της ΚΑΕ Άρης για την αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στο Nick Galis Hall και θα πρέπει να στηριχθεί από όλους.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ