Αυτόν τον Μπάσα χρειάζεται

Αυτόν τον Μπάσα χρειάζεται

Ο Αλβανός μέσος πραγματοποίησε τη καλύτερη του εμφάνιση με τη φανέλα του Άρη και η παρουσία του αποτελεί βαρόμετρο για την ομάδα

Η καλύτερη εμφάνιση του Μιτζέν Μπάσα στο ελληνικό πρωτάθλημα, δυστυχώς δεν συνοδεύτηκε και με νίκη για την ομάδα του. Ο Αλβανός μέσος ήταν εκπληκτικός στο χθεσινό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Κέρδισε μονομαχίες, έκλεψε μπάλες, πέρασε κάθετες πάσες στους μεσοεπιθετικούς. Μαζί με τον Σιώπη συνέθεσαν ένα εξαιρετικό δίδυμο στα χαφ που «κατάπιαν» τους μέσους του Παναθηναϊκού. Αυτόν τον Μπάσα χρειάζεται ο Άρης.

Όταν είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι, όλοι μιλούσαν για έναν ποδοσφαιριστή που θα αποτελούσε βαρόμετρο για τον Άρη. Η αλήθεια είναι ότι σε ελάχιστα παιχνίδια μέχρι τώρα είδαμε τις πραγματικές του δυνατότητες. Ένα από αυτά, ήταν και το χθεσινό με τον Παναθηναϊκό.

Ο Σάββας Παντελίδης υπολογίζει ιδιαίτερα στον έμπειρο μέσο και θεωρεί ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι αμέσως μετά την επιστροφή του ποδοσφαιριστή από τις υποχρεώσεις του με την εθνική Αλβανίας, ο προπονητής του Άρη είχε τετ α τετ μαζί του.

Η εμφάνιση του Μπάσα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, σαφώς και αφήνει υποσχέσεις αλλά και τον επωμίζει με ευθύνες. Είναι ο μοναδικός μέσος του Άρη, εξάλλου, που μπορεί να κουβαλήσει την μπάλα με τόσο ορθόδοξο τρόπο , παίρνοντας την από την άμυνα και μεταφέροντας την στην επίθεση. Ο Άρης το χρειάζεται αυτό, αρχής γενομένης από την εκτός έδρας αναμέτρηση στο Περιστέρι.

Υ.Γ Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί, λέει μια πολύ σοφή λαϊκή παρουσία. Στον Άρη για διαιτησίες και σφαγές δεν θα κάνετε υποδείξεις . Στην ομάδα που έχει βιώσει τν αδικία πιο πολύ από κάθε άλλη.

Υ.Γ 1 Αυτοί που ήταν λαλίστατοι μετά το δεύτερο πέναλτι , εξαφανίστηκαν μετά από αυτό που υπέδειξε ο διαιτητής στις καθυστερήσεις. Εκείνη τη στιγμή , κατά ένα μαγικό τρόπο, ο ρέφερι από «στημένος» και «καρμανιόλα», όπως τον χαρακτήριζαν διάφοροι, έγινε απλά ένας «κακός διαιτητής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ