Με «καθαρό μυαλό» και μόνιμη ενδεκάδα!

Με «καθαρό μυαλό» και μόνιμη ενδεκάδα!

Συνεχίζει να το παλεύει ο Ολυμπιακός, κόντρα στα πλοκάμια της… εξυγίανσης!

Βρήκε από νωρίς δίχτυα ο Ολυμπιακός στο ματς με τον Παναιτωλικό, όμως από τα δίχτυα της… εξυγίανσης δεν θα είναι καθόλου απλό για να ξεμπλέξει…

Όταν βρίσκεται διαιτητής όπως ο Τσαμούρης που δεν καταλογίζει πέναλτι σε φάση όπου ο Βιεϊρίνια μόνο… συνέντευξη τύπου δεν δίνει για να πει ότι έκανε παράβαση, τότε τι μπορείς να περιμένεις για τη συνέχεια;  Άσχετα αν μετά… διέλυσε τον ΠΑΟΚ, όπως μας είπε ο Λουτσέσκου…

Πραγματικά είναι δύσκολο να επικεντρωθείς στο κανονικό ποδόσφαιρο την εποχή του Γραμμένου και του Περέιρα, δηλαδή της ΟΥΕΦΑ που υποτίθεται ότι έχει και την ευθύνη για το κομμάτι της διαιτησίας. Τα λάθη πλέον των διαιτητών δεν αφήνουν «δεύτερες σκέψεις», συνεπώς ο θεός να βάλει το χέρι του όπως θα έλεγε και ο Άγγελος ο Αναστασιάδης που μέσα σε όλα έχει να τα βάλει τώρα και με την Ιταλία, την Βοσνία και ξανά με την Φινλανδία.

Όλο και υποχωρεί το ελληνικό ποδόσφαιρο κι όσο διατηρείται αυτή η κατάσταση, τόσο και θα απομακρύνεται από όλο το υπόλοιπο, αυτό που παίζεται στην Ευρώπη και σε λίγο θα το παλεύουμε με την Αρμενία και το Λιχτενστάιν.  Κι από τη στιγμή που η Πολιτεία παρακολουθεί αδιάφορη, τότε προφανώς και θα αργήσουμε να ανακάμψουμε.

Να αναφερθούμε και στην μπάλα; Ας το προσπαθήσουμε αν και είναι… πολύπλοκο. Δεν ήταν απλή η τριάδα των αγώνων με τον Ατρόμητο, την Μπέτις και τον Παναιτωλικό, αλλά ο Ολυμπιακός επανήλθε στις νίκες στο πρωτάθλημα και έτσι κι αλλιώς κράτησε τη ζαριά του για το Γιουρόπα Λιγκ στο τελευταίο ραντεβού με την Μίλαν.

Όπως καταλαβαίνουμε ο Μαρτίνς αρχίζει να μονιμοποιεί την ενδεκάδα του, κάτι που ήταν αναμενόμενο να συμβεί, καθώς δεν θα μπορούσε να συνεχιστεί το έργο με τα δύο πλάνα, σε ότι αφορά τα πρόσωπα. Μετά το ματς με τον Παναιτωλικό ο Πορτογάλος μας είπε ότι «δουλεύουμε για το θέμα του γκολ» και πράγματι το είδαμε με τους συνδυασμούς που βγήκαν πιο πολύ από τη δεξιά του πτέρυγα, με τους Ομάρ και Ποντένσε και «έκτακτη συμμετοχή» τον Φορτούνη.

Διαπιστώσαμε επίσης και την εξάσκηση στα στημένα, αφού ο Βούκοβιτς μπορεί τούτη τη φορά να μη βρήκε απευθείας δίχτυα, αλλά έδωσε «πάρε, βάλε» στον Γκερέρο με την κεφαλιά του από το φάουλ του Φορτούνη, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός είχε να αντιμετωπίσει και την κούραση (λόγω της… μονιμότητας που προαναφέραμε) ακόμη κι όταν έμεινε στο παιχνίδι με παίκτη παραπάνω.

Παρά ταύτα δεν δέχθηκε άλλη φάση πέραν από αυτή που σκόραρε ο Καμαρά, όταν χάθηκαν τα μαρκαρίσματα στο κέντρο επειδή ότι είχε αποχωρήσει ο Καμαρά με τα… κόκκινα. Οι ερυθρόλευκοι έβαλαν την μπάλα κάτω, αποφεύγοντας τα γεμίσματα και αυτό συνέβη επειδή άνοιξαν από νωρίς το σκορ και «καθάρισε» όχι μόνον το ματς αλλά και το μυαλό τους. Μεγάλη υπόθεση να έχεις τον έλεγχο και να μην τρέχεις κάθε φορά στις καθυστερήσεις…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ