Ποντένσε, εδώ θα τις τρως και ο διαιτητής θα σε βγάζει!

Ποντένσε, εδώ θα τις τρως και ο διαιτητής θα σε βγάζει!

Ποιος να του το έλεγε του Πορτογάλου winger ότι θα συναντούσε στην καριέρα του έναν Ευαγγέλου κι έναν Τζήλο!

Ο προπονητής της (κάθε) ομάδας προφανώς και θα πρέπει να είναι αυστηρός με τους παίκτες του. Για αυτό και ο Μαρτίνς τα έβαλε με τον Ντάνιελ Ποντένσε και δήλωσε ότι δεν θα έπρεπε να «τσιμπήσει» στις προκλήσεις των αντιπάλων του, αν και αναγνώρισε και ο ίδιος ότι οι παίκτες της Ξάνθης ξεπέρασαν τα όρια.

Βεβαίως και ο Πορτογάλος δεν θα έπρεπε να αποβληθεί και να αφήσει την ομάδα του με παίκτη λιγότερο στη φάση μάλιστα της αντεπίθεσης, όμως για κάθε περίπτωση υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος.

Ο Ποντένσε βρέθηκε στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό μένοντας ελεύθερος από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, καθώς το δικαστήριο του αναγνώρισε ότι ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής δεν θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να υποστεί τη βίαιη συμπεριφορά των οπαδών της ομάδας του (και μάλιστα με δική της ευθύνη), αυτός και κάποιοι συμπαίκτες του, στο τέλος μίας αποτυχημένης σεζόν.

Ποιος θα του το έλεγε όμως ότι εδώ στην Ελλάδα θα τις έτρωγε όχι από αγανακτισμένους οπαδούς, αλλά από… συναδέλφους αντιπάλους του και μάλιστα παρόντος του… διαιτητή! Κι όχι σε ένα ματς ώστε να υποθέσει ότι απλά έτυχε, αλλά σε δύο απανωτά εκτός έδρας του Ολυμπιακού!

Στο Περιστέρι με το ξεκίνημα του αγώνα πήγε ο Γιαννούλης από πίσω και τον «σήκωσε» στον αέρα. Διαιτητής (έτσι δηλώνεται τουλάχιστον) ο Ευαγγέλου ο οποίος όχι μόνο δεν απέβαλε τον δανεικό από τον ΠΑΟΚ ποδοσφαιριστή, αλλά δεν του έκανε ούτε απλή… σύσταση.

Σαν να του έλεγε δηλαδή «βάρα ελεύθερα» και αυτό έκανε και ο Γιαννούλης. Πάρε αγκωνιές, πάρε και χτυπήματα στο στήθος, ώσπου τελικά αποχώρησε με ενοχλήσεις ο παίκτης του Ατρόμητου γιατί ο Ευαγγέλου δεν θα τον έβγαζε ποτέ-για αυτόν το λόγο δεν έδειξε τίποτα στο από πίσω μαρκάρισμα επί του Φορτούνη, αν και στο προηγούμενο πρωτάθλημα τέτοια φάση την είχε δώσει… πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη κι ας ήταν έξω από τον περιοχή-τι μόνον ο Βάτσιος θα έχει τέτοια «προνόμια»;

Για το ματς με την Ξάνθη ο Ποντένσε θα μπορούσε να ήταν «ελεύθερος υπηρεσίας», λόγω τραυματισμού. Παρόλα αυτά είπε του Μαρτίνς να τον υπολογίσει, μπήκε στην αποστολή και τελικά πήρε τη θέση του Ναουέλ, που βγήκε με πρόβλημα για να επαναληφθεί το σκηνικό του Περιστερίου.

Άλλος διαιτητής τούτη τη φορά, όμως λίγο μετράει, αφού και ο Τζήλος είναι της…εξυγίανσης.  Εδώ του τραβούσαν τη φανέλα, τον έπιαναν από τον λαιμό, τον πέταγαν στο έδαφος. Τίποτα κι ο Τζήλος, αντιθέτως του έβγαλε και κίτρινη κάρτα πριν να τον αποβάλει τελικά, ενώ σύμφωνα με τους… τηλεκριτικούς της διαιτησίας θα έπρεπε να του είχαν δοθεί δύο κόκκινες, αλλά για τους παίκτες της Ξάνθης δεν έγινε η παραμικρή αναφορά, με το πρόσχημα ότι «αν βάζαμε όλες τις φάσεις, τότε θα γεμίζαμε την εκπομπή».

Στο δια ταύτα; Να του το ξεκαθαρίσουμε του Ντάνιελ για να το καταλάβει. Άκου να δεις λοιπόν, Ποντένσε, εδώ θα τις τρως και θα λες κι ευχαριστώ. Μέσα στο γήπεδο, όχι έξω. Από τους… συναδέλφους σου «επαγγελματίες» ποδοσφαιριστές. Και θα είναι παρόντες και οι… διαιτητές, οι οποίοι θα σε πετάνε έξω αν χάσεις την… αυτοσυγκέντρωση σου. Μα, καλά δεν είχες ακούσεις ότι θα ερχόσουν στο πιο … συναρπαστικό πρωτάθλημα; Στο πρωτάθλημα του Μέλο Περέιρα. Τι δεν καταλαβαίνεις;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ