ΠΑΟΚ : Τα φώτα στον Ακπομ και το ντάντεμα που θέλει ο Ουάρντα

ΠΑΟΚ : Τα φώτα στον Ακπομ και το ντάντεμα που θέλει ο Ουάρντα

Ήρθε το καλοκαίρι στην Τούμπα με όνειρα και φιλοδοξίες, όμως έβλεπε συνεχώς το όνομα του να είναι στον πάγκο, ή στην εξέδρα. Δε λύγισε, συνέχισε να δουλεύει σκληρά μέχρι ο Ράζβαν Λουτσέσκου να τον εμπιστευτεί. Ο Τζούμπα Ακπόμ φωνάζει «παρών» διεκδικώντας  ακόμα και θέση βασικού στα επόμενα παιχνίδια.

Ο Τζούμπα Ακπομ, έμαθε τα μυστικά του ποδοσφαίρου, όχι σε κάποια αλάνα των Βαλκανίων, αλλά στα σαλόνια της Αγγλίας. Αυτό ήταν ένα ευτύχημα για τον 23χρονο επιθετικό του ΠΑΟΚ, ασχέτως αν στην Άρσεναλ δεν τον εμπιστεύτηκαν ποτέ δίνοντας τον δεξιά και αριστερά για να αποκτήσει εμπειρίες. Το ξεπέταγμά του το έκανε πέρσι με την Σιντ Τρούιντενσε όπου σε 16 παιχνίδια πέτυχε 6 τέρματα. Στο Δικέφαλο θα πρέπει να ανάψουν μια λαμπάδα στο μπόι του ανθρώπου που τον πρότεινε και φυσικά σ’ αυτόν που πήρε την απόφαση να επενδύσει ο Ιβάν Σαββίδης 1 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει.

Από τη στιγμή που η Άρσεναλ αποφάσισε να μην του ανανεώσει το συμβόλαιο και να «τον βγάλει στο σφυρί», πολλοί σύλλογοι ενδιαφέρθηκαν για τον23χρονο επιθετικό. Η Ρέιντζερς του Στίβεν Τζέραρντ είχε εκτιμήσει τις ποδοσφαιρικές ικανότητές του, όπως και οι περισσότερες ομάδες από το βελγικό πρωτάθλημα. Όμως, όλους τους πρόλαβε ο ΠΑΟΚ, ποντάροντας στην ποδοσφαιρική του παιδεία

Ο Λονδρέζος ήρθε στην Τούμπα με όνειρα και φιλοδοξίες. Αντί να βρει τις πόρτες ανοιχτές, είδε πως στον ΠΑΟΚ θα είναι ζόρικα αν δεν δουλέψει καθώς στην ομάδα υπάρχει ο Πρίγιοβιτς που είναι «καυτός», αλλά και ο Καρέλης που ήρθε για να διεκδικήσει ένα συμβόλαιο. Το παλικάρι είδε πολλές φορές το όνομα του να μη βρίσκεται στην  18αδα, ενώ κάποιες άλλες φορές στον πάγκο. Δεν τον πήρε από κάτω ψυχολογικά. Αυτό τον πείσμωσε περισσότερο και δούλεψε σκληρά για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο τελευταίος γνωρίζει πολύ καλά πως έχει έναν ποδοσφαιριστή με τρομερά προσόντα, ταχύτητα και άλμα. Που ξέρει από μπάλα, με καλά τελειώματα. Ο Ακπομ έχει αρχίσει να παίρνει χρόνο συμμετοχής και δεν αποκλείεται στα επόμενα ματς με Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα να ξεκινήσει ακόμα και βασικός. Ο 23χρονος επιθετικός έχει ένα προτέρημα στο να «μυρίζεται το γκολ», αποδεικνύοντας στην πράξη πως σε τρεις τελικές προσπάθειες που έχει πέτυχε δύο γκολ.

Πάμε σε ένα άλλο παιδί κάπως διαφορετικό απ’ αυτό που σας αναλύσαμε λίγο πιο πάνω, στον Αμρ Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος αφού κατάφερε να μπερδέψει και τον ίδιο του τον εαυτό αποφάσισε να τους τρελάνει όλους. Εκεί που όλοι λέγαμε και γράφαμε πως ο «Ντιμπι ντάι» θα αποχωρήσει τον Γενάρη από την Τούμπα, αποφάσισε να δουλέψει , με τον Λουτσέσκου να του βάζει ένα ερωτηματικό για το μέλλον του. Ο Ουάρντα σαν να γύρισε τον διακόπτη και δείχνει δουλεύει σαν σκυλί στις προπονήσεις. Βγάζει πάθος στους αγώνες, ενώ είναι από τους πιο δημιουργικούς εξτρέμ του Δικεφάλου.

Από την άλλη όμως τα κουσούρια του δε λέει να τα αφήσει όπως με την κατάχρηση που έκανε στην μπάλα, αλλά και τις πολλές τελικές προσπάθειες που πήρε αδιαφορώντας για το ομαδικό παιχνίδι που θέλει ο Λουτσέσκου. Αυτά είναι που δεν μπορεί να του συγχωρήσει ο Ρουμάνος και τρελαίνετε όταν τα βλέπει να του τα κάνει σε κάθε παιχνίδι. Ο Αιγύπτιος όμως έχει να δώσει και αυτό το ξέρουν μέχρι και οι πέτρες. Λίγο ντάντεμα θέλει και, κάπου – κάπου, λίγη αγριάδα. Αν δεν τα καταφέρεις να τον συνετίσεις μέχρι το καλοκαίρι τότε βάλ’ του ένα πωλείται, φαρδιά πλατιά, για να ηρεμήσουν όλοι στον ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ