Άρης : Πρώτο ζητούμενο ο εγωισμός

Άρης : Πρώτο ζητούμενο ο εγωισμός

Ο Άρης είναι αγωνιστικά σε μεταβατικό στάδιο, αλλά χρειάζεται την αφ’ εαυτού απαίτηση

 Μερικές φορές χρειάζεσαι μόνο… φιλότιμο. Ο Άρης έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης στην έδρα του από την αναμέτρηση απέναντι στον προπονητή του. Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν η τελευταία ομάδα, με αντίπαλο την οποία στο γήπεδό τους οι κιτρινόμαυροι έφυγαν με συγκομιδή τριών βαθμών.

Προφανώς και στα επόμενα ματς ο δείκτης δυσκολίας ήταν υψηλότερος, ταυτόχρονα οι συγκυρίες ήταν κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και σε περισσότερα από ένα ματς, αλλά στο τέλος αυτό είναι το αποτέλεσμα και δεν αλλάζει. Ο Άρης χρειάζεται τους βαθμούς για πολλούς λόγους το Σάββατο. Οι προφανείς είναι η συγκομιδή για τη βελτίωση της θέσης του και η ενίσχυση της αυτοπεποίθησης μετά από δύο αγώνες χωρίς νίκη.

Δεν υποτιμώ κανέναν αντίπαλο, αλλά ο Άρης είναι αυτός που ορίζει τα ματς στο σπίτι του κι αυτό δεν άλλαξε ούτε στις χειρότερες μέρες της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Ο Σάββας Παντελίδης –που ακόμη είναι σε μια φάση καθημερινής προσαρμογής και απόκτησης χημείας με το γκρουπ- θα πει αυτά που έχει να πει, θα δείξει αυτά που ζητά στο γήπεδο για το συγκεκριμένο ματς και κάποια στιγμή μπορεί να αλλάξει και όσα κρίνει ότι πρέπει.

Συμπαθάτε με, όμως, που περιμένω το Σάββατο να δω τον «εγωισμό», το «γ@μ#το» των ποδοσφαιριστών. Ή που τουλάχιστον περιμένω την αντίδραση απέναντι σε ένα προσβλητικό σκορ όπως το 4-2 από τον Ατρόμητο.

Δεν (μου) πέρασε απαρατήρητο ότι και επίσημα από χείλη ακούστηκε πως «υπάρχει θέμα» στη φυσική κατάσταση της ομάδας. Έχω επισημάνει ότι υπάρχουν παιδιά που είναι καταπονημένα και μάλιστα έχω δεχτεί και κριτική για το ότι «έτσι πιέζουμε τους παίκτες». Αλλά σε μερικά ματς, έχεις περισσότερο ανάγκη το «μάτι που γυαλίζει» από μια σωστή ενέργεια ή και τη διάρκεια στην απόδοση.

Ο Άρης είναι σε μια μεταβατική κατάσταση αγωνιστικά το βλέπουμε όλοι και χρειάζεται τη συνδρομή των ίδιων των ανθρώπων που τον εκφράζουν στο γήπεδο. Η ομάδα παραμένει τουλάχιστον καλή, οι παίκτες συνεχίζουν να είναι μεσοσταθμικά ικανοί. Πρέπει να θυμηθούν πώς είναι να απαιτούν από τον εαυτό τους να το αποδεικνύει μπροστά στο κοινό τους, για να γυρίσουν τη σελίδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ