Θέλουν να ξεχειμωνιάσουν στην Ευρώπη

Θέλουν να ξεχειμωνιάσουν στην Ευρώπη

Ο ΠΑΟΚ, έχει μπροστά του μια μεγάλη πρόκληση που λέγεται «πρόκριση στους 32 του Europa League». Μ' αυτό το σκεπτικό πρέπει να κατέβουν ν' αγωνιστούν κόντρα στη ΜΠΑΤΕ, αδειάζοντας ταυτόχρονα το μυαλό τους από άλλες σκέψεις που έχουν να κάνουν με το πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ, την Πέμπτη το βράδυ στο γήπεδο της Τούμπας, θα βάλει το ευρωπαϊκό του κουστούμι και θα υποδεχθεί ως καλός οικοδεσπότης τη φιλόδοξη ΜΠΑΤΕ. Αυτή τη φορά, όπως λένε στα αποδυτήρια της ομάδας δεν πρόκειται να την πατήσουν όπως με τη Βίντι. Θα έχουν εστιάσει την προσοχή τους αποκλειστικά στο ματς με τους Λευκορώσους και όχι σ’ αυτό που έρχεται και είναι με τον Λεβαδειακό.

Ο Δικέφαλος σε αντίθεση με τους προηγούμενους ευρωπαϊκούς αγώνες στη φάση των ομίλων, βάζει ως προτεραιότητα την αναμέτρηση με την ΜΠΑΤΕ, με τον προπονητή του να κάνει το αυτονόητο. Πολύ απλά διότι διακυβεύεται ένας στόχος για την ομάδα και είναι καθολική απαίτηση να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες ώστε να ξεχειμωνιάσει στην Ευρώπη. Στην Τούμπα γνωρίζουν πως δεν είναι στο… πόδι τους, καθώς μόνο με νίκη της Τσέλσι θα πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Το ευχάριστο είναι πως άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας βλέπουν το συγκεκριμένο παιχνίδι ως τελικό από τη στιγμή που με νίκη περνά στη φάση των «32». Ο Ράζβαν Λουτσέσκου αυτή τη φορά, θέλουμε να πιστεύουμε, δεν θα κάνει τις γνωστές αλλαγές ξεκουράζοντας βασικά στελέχη της ομάδας για να τα έχει διαθέσιμα για την αναμέτρηση του πρωταθλήματος. Από τη στιγμή που θα έχει όλα του τα όπλα στη φαρέτρα του θα τα χρησιμοποιήσει με τέτοιο τρόπο που θα του δώσουν τη νίκη.

Οι Πέλκας και Κάνιας θα είναι στην αρχική 11αδα παίρνοντας τις θέσεις των Ελ Καντουρι και Βέρνμπλουμ που αγωνίστηκαν βασικοί στο ματς με τη Λάρισα. Θέση διεκδικεί ο Ζαμπά, αλλά και ο Μπίσεσβαρ. Όποιες αλλαγές γίνουν θα είναι μόνο στις πτέρυγες τις ομάδες. Οι υπόλοιπες θέσεις θα παραμείνουν ως έχουν σε άμυνα, κέντρο και επίθεση.

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κάνει μια καλή νίκη στην έδρα του για να ικανοποιήσει και τον φίλαθλο της ομάδας που θα βρεθεί στην Τούμπα. Ο κόσμος του Δικεφάλου έχει ανάγκη τις νίκες, γιατί πολύ απλά δεν είναι χορτασμένος από επιτυχίες. Όσοι εργάζονται, υπηρετούν, βοηθούν αυτό το σωματείο θα πρέπει να αντιληφθούν, πως οι φίλαθλοι ζουν και αναπνέουν για την ομάδα τους. Αν δεν θέλουν οι τελευταίοι να τους γυρίσουν την πλάτη τους θα πρέπει να τους δίνουν σε καθημερινή βάση οξυγόνο. Μόνο μ’ αυτό τον τρόπο να συνεχιστεί αυτή η όμορφη σχέση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ