Άλλο ματς με την… Λαμίλαν!

Άλλο ματς με την… Λαμίλαν!

Οι παίκτες του Μαρτίνς είναι υποχρεωμένοι να… προσγειωθούν στην Σούπερ Λίγκα και να ξεχάσουν όλα αυτά που ισχύουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις...

Το να «γυρίσεις» από την Ευρώπη στην Ελλάδα μοιάζει με το ταξίδι του Οδυσσέα, αλλά σε πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα. Από κάθε πλευρά οι δυσκολίες είναι πολλές, πόσο μάλλον στην περίπτωση του Ολυμπιακού που προέρχεται από την ιστορική πρόκρισή του σε βάρος της Μίλαν.

Στο ψυχολογικό κομμάτι της ιστορίας οι παίκτες του Μαρτίνς βρίσκονται ακόμη στην… πτήση του ονείρου, αφού δεν σου συμβαίνει και πολλές φορές στην καριέρα σου να αφήνεις έξω από το Γιουρόπα Λιγκ τον Ιγκουαϊν και την παρέα του, ενώ και σε ότι έχει κάνει με το θέμα των δυνάμεων τα πράγματα δεν είναι καθόλου απλά, αφού έχεις καταναλώσει το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς σου για να φτάσεις σε τέτοιο επίτευγμα.

Θυμόμαστε τον Βαλβέρδε που υποστήριζε ότι αυτό το «Πέμπτη- Κυριακή» είναι «σκότωμα» κι ας είχαν μεγαλύτερη ένταση τα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού σε αυτήν την εκδοχή είχες μία μέρα παραπάνω για ξεκούραση και αυτοσυγκέντρωση.  Σε κάθε περίπτωση οι παίκτες του Μαρτίνς είναι υποχρεωμένοι να… πατήσουν στο έδαφος, καθώς το ματς με την Λαμία δεν θα είναι καθόλου απλό, όχι μόνον για τους λόγους που προαναφέρθηκαν, αλλά κι επειδή υπάρχει και το καθεστώς της εξυγίανσης στην Σούπερ Λίγκα, συνεπώς όλα είναι διαφορετικά.

Στο ελληνικό πρωτάθλημα οι αμυντικοί της Λαμίας θα έχουν κι αυτοί το «πλεονέκτημα» να ρίχνουν κάτω τον Τοροσίδη ή τον Σισέ, όπως το έκαναν και αυτοί της Ξάνθης και να μην τρέχει τίποτα, αφού δεν υπάρχει ο… κίνδυνος του Γάλλου διαιτητή Μπαστιέν, που τιμώρησε για τη συγκεκριμένη παράβαση τον αρχηγό της Μίλαν.

Εδώ όλα… επιτρέπονται για τους αντιπάλους του Ολυμπιακού και γενικώς μπερδεύονται τα… αθλήματα, αφού υπάρχει και πολύ… βόλεϊ και αρκετό… ράγκμπι, άρα άντε να βγάλεις άκρη. Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται πλέον οκτώ βαθμούς πίσω από τον ΠΑΟΚ, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι έχει τελειώσει το «έργο», σε ότι αφορά τα «θαύματα» που βλέπουμε στα γήπεδα.

Για αυτό και ο αγώνας με την… Λαμίλαν αποτελεί μία νέα «δοκιμασία» για τους κόκκινους, πόσο μάλλον όταν ο Μαρτίνς είναι υποχρεωμένος να μην υπολογίζει τις βασικές επιλογές του για τις πτέρυγες, καθώς θα απουσιάσουν ο τιμωρημένος Ποντένσε και οι τραυματίες Χριστοδουλόπουλος και Ναουέλ.

Μπορεί να ποντάρει στην κεκτημένη ταχύτητα που του δίνει η πρόκρισή του στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ ο Ολυμπιακός, όμως σε αντίθεση με τα δεδομένα του αγώνα απέναντι στην Μίλαν, όταν δεν είχε την υποχρέωση να βιαστεί για να σκοράρει και με αυτήν την τακτική πέτυχε τρία γκολ, εντούτοις με την Λαμία δεν μπορεί να αφήσει το χρόνο να τρέξει γιατί αυτό θα του κάνει πιο δύσκολη την αποστολή του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ