Υποχρεωμένος να πρωταγωνιστήσει ο Άρης

Υποχρεωμένος να πρωταγωνιστήσει ο Άρης

Αρκετή κουβέντα έχει ξεκινήσει με αφορμή το εντός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης με τον Πανιώνιο και το αν ο θεσμός του Κυπέλλου μπορεί να αποτελεί στόχο για τον Άρη ή θα τον αποπροσανατολίσει ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Για μένα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η επιστροφή στη Superleague δεν είναι κάτι το διαπραγματεύσιμο, δεν μπαίνει […]

Αρκετή κουβέντα έχει ξεκινήσει με αφορμή το εντός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης με τον Πανιώνιο και το αν ο θεσμός του Κυπέλλου μπορεί να αποτελεί στόχο για τον Άρη ή θα τον αποπροσανατολίσει ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Για μένα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η επιστροφή στη Superleague δεν είναι κάτι το διαπραγματεύσιμο, δεν μπαίνει σε συζητήσεις, είναι αυτονόητο. Το Κύπελλο μπορεί να του δώσει την ευκαιρία να αγωνιστεί μια από τις ομάδες που αποτελούν τους πραγματικούς του αντιπάλους.

Να δώσει στον κόσμο την ευκαιρία να γουστάρει στις εξέδρες του «Κλεάνθης Βικελίδης» και να γεμίσει τα ταμεία της ΠΑΕ. Όσο για το αν ο Άρης πρέπει να χτυπήσει τον αγώνα με τον Πανιώνιο με όλες του τις δυνάμεις; 100%.

Μιλάμε για έναν σύλλογο που οφείλει να πρωταγωνιστήσει, το επιτάσσει η ιστορία του και το DNA του. Απλά σε αντίθεση με το πρωτάθλημα, τη δεδομένη χρονική στιγμή το Κύπελλο δεν είναι ζήτημα ζωής και θανάτου για τον Άρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ