Όταν παίρνουν διαρκείας ακόμη και οι σκάουτερ!

Όταν παίρνουν διαρκείας ακόμη και οι σκάουτερ!

Εκτός από την περίπτωση του προπονητή ο Ολυμπιακός είχε ιδιαίτερη ευστοχία και στις μεταγραφές!

Δεν χωρά καμία αμφιβολία ότι η επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς αποτελεί την πιο σημαντική παράμετρο για τον νέο Ολυμπιακό. Στο πρόσωπο του Πορτογάλου τεχνικού οι ερυθρόλευκοι βρήκαν τον άνθρωπο που μπορεί να αποτελέσει τη μόνιμη λύση στην εξίσωση του πάγκου, όπου τον τελευταίο καιρό προέκυπτε συχνά ο άγνωστος «Χ»!

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός είχε ιδιαίτερη ευστοχία και στο ζήτημα των μεταγραφών κι αυτό είναι κάτι που επίσης δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς.  Αν θυμηθούμε δηλαδή αυτούς που… έφυγαν και τους συγκρίνουμε με αυτούς που ήρθαν, τότε θα καταλάβουμε πως ο Ολυμπιακός έφτασε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα στην κατάσταση να αποκλείσει την Μίλαν, άσχετα αν στο πρωτάθλημα είναι διαφορετικοί οι… αστερίσκοι!

Να ξεκινήσουμε από τις επιστροφές; Οι Γιαννιώτης, Τσιμίκας και Μπουχαλάκης γύρισαν ξανά στο Ρέντη, οι δύο τελευταίοι ερχόμενοι από το εξωτερικό και δικαιολόγησαν την παρουσία τους, ιδαίτερα στην εκκίνηση, σε καίριο χρονικό διάστημα, όταν αποτέλεσαν τα βασικά στελέχη της ενδεκάδας που οδήγησε τον Ολυμπιακό στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, αν και προέκυψε και εμπόδιο από την πρέμιερ λιγκ.

Η επιστροφή του Βασίλη Τοροσίδη αποτελεί μία κατηγορία από μόνη της, καθώς είναι παίκτης που βοηθά όπου και όταν του πεις (ακόμη και για την υπόθεση του γκολ), ενώ σου κρατάει και τις ισορροπίες στα αποδυτήρια. Για να κλείσουμε το κεφάλαιο των Ελλήνων δεν έχουμε να συμπληρώσουμε πολλά για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος έδωσε κι αυτός ώθηση στην ομάδα στο ξεκίνημά της, ενώ ο Φετφατζίδης αποτελεί μία επιλογή στο rotation και ο Μασούρας που ήρθε από την Λάρισα, δεν μπόρεσε να βρει χρόνο συμμετοχής πίσω από τον Ομάρ και τον «Τόρο»-κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Μάνο.

Πάμε και στους ξένους; Ο Τουρέ ήρθε τελευταίος και έφυγε πρώτος για τους λόγους που καταλαβαίνουμε,  αλλά ο Ποντένσε είναι ο εξτρέμ ποιότητας που είχε ανάγκη ο Ολυμπιακός, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο προηγούμενος ήταν ο Σεμπά.  Ο Γκερέρο μπορεί να βοηθήσει κυρίως στο 4-4-2 και ο Χασάν το είχε το γκολ, σε στιλ Μήτρογλου, όπως μας το έδειξε στα ματς με Πανιώνιο και Άρη, αλλά ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς.

Ο Ναουέλ δεν έχει την απαραίτητη εμπειρία για αυτό και ήθελε χρόνο να προσαρμοστεί, ενώ για τους Νάτχο και Γκιγιέρμε τα σχόλια περιττεύουν αφού τέτοιοι παίκτες δεν υπάρχουν πολλοί στο πρωτάθλημα, άσχετα αν άργησαν να μπούνε στην ενδεκάδα.

Στα μετόπισθεν ο Ζοσέ Σα πήρε τη θέση κάτω από τα δοκάρια και απέχει ένα «κλικ» από την καθιέρωση, ενώ ο Μιράντα και ο Μεριά, που προηγήθηκαν του Σισέ, έδειξαν ότι αποτελούν αξιόπιστες επιλογές. Ξεχάσαμε κάποιον;  Τον… Καμαρά, αλλά τι να πούμε για αυτόν από τη στιγμή που έχει υποχρεώσει τόσους σκάουτερ ομάδων να αποκτήσουν…  διαρκείας στα επίσημα του Καραϊσκάκη;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ