Ο Μαρτίνς θέλει να πατήσει κι άλλο… γκάζι

Ο Μαρτίνς θέλει να πατήσει κι άλλο… γκάζι

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει μέσα από τις προπονήσεις στο Ρέντη ν’ ανεβάσει κι άλλο το επίπεδο δυνάμεων και έντασης των πειραιωτών. Γιατί ο Πορτογάλος θέλει ν’ ανεβάσει κι άλλο τους ρυθμούς και τι θέλει να εκμεταλλευτεί στις μάχες με τη Ντινάμο.

Ο Ολυμπιακός έδειξε με την παρουσία του στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος αλλά και με την εντυπωσιακή του πρόκριση στην φάση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ, ότι είναι μια ομάδα που έχει δουλέψει πολύ στις προπονήσεις από την περίοδο της προετοιμασίας.

Και δεν χωρά αμφιβολία πως οι επιδόσεις των παικτών του Ολυμπιακού στα ευρωπαϊκά ματς και ειδικά στα παιχνίδια με Μπέτις (εκτός) και Μίλαν (εντός) ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακές. To10.gr σας είχε άλλωστε αποκαλύψει ότι στο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στους ροσονέρι, οι ερυθρόλευκοι «τρέλαναν» τα GPS.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του περιμένουν λοιπόν την επιστροφή των παικτών από τις διακοπές (σήμερα το απόγευμα είναι προγραμματισμένη προπόνηση στο Ρέντη) για να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά.

Κι αυτό μάλιστα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Πορτογάλος τεχνικός είναι αποφασισμένος να ανεβάσει το προσεχές διάστημα τους ρυθμούς των προπονήσεων, θεωρώντας πως μέσα από την καθημερινή σκληρή δουλειά ο Ολυμπιακός μπορεί να παρουσιάσει ακόμα καλύτερη εικόνα.

Κανείς άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνά ότι οι ερυθρόλευκοι είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που συνεχίζει στην Ευρώπη έχοντας ν’ αντιμετωπίσει τη Ντινάμο Κιέβου στην φάση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ. Θεωρεί λοιπόν ο Μαρτίνς ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να εκμεταλλευτεί την καλή δουλειά που έχει γίνει στον τομέα που προαναφέραμε, στις δύο μάχες με την ουκρανική ομάδα για την πρόκριση στους 16 της διοργάνωσης.

Και δεν το λέει φυσικά τυχαία ο προπονητής του Ολυμπιακού, καθώς η Ντινάμο δεν έχει αυτή την περίοδο αγωνιστικές υποχρεώσεις λόγω της διακοπής του ουκρανικού πρωταθλήματος. Κι αυτό ακριβώς θέλει να εκμεταλλευτεί ο προπονητής των ερυθρόλευκων, θεωρώντας πως η καλή φυσική κατάσταση, η ένταση στα τρεξίματα και το καλό τέμπο μπορούν ν’ αποδειχθούν καθοριστικά στην προσπάθεια των πειραιωτών για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Είναι στοιχεία τα οποία πρέπει να παρουσιάσει ο Ολυμπιακός στα δύο παιχνίδια του απέναντι στους Ουκρανούς και γι’ αυτό τον λόγο ο Μαρτίνς θέλει από τους παίκτες του να δίνουν το 100% και στις προπονήσεις σε καθημερινή βάση. Είναι βέβαια πολύ σημαντικό να σημειωθεί ότι ο Πορτογάλος τεχνικός των ερυθρόλευκων είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έχουν κάνει μέχρι σήμερα οι παίκτες του και το έχει άλλωστε επισημάνει δημόσια.

Ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά θέλει όμως να πατήσει κι άλλο το… γκάζι σε ότι αφορά την ένταση των προπονήσεων κι αυτό σκοπεύει να κάνει. Όσο μάλιστα θα πλησιάζουμε στο πρώτο παιχνίδι με τους Ουκρανούς το πρόγραμμα του Πέδρο Μαρτίνς και του τεχνικού επιτελείου των ερυθρόλευκων, θα προσαρμοστεί στις απαιτήσεις των συγκεκριμένων αναμετρήσεων για να παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός πανέτοιμος στις ευρωπαϊκές του μάχες.

Το σίγουρο είναι ότι ο έμπειρος τεχνικός του Ολυμπιακού θεωρεί πως η σκληρή καθημερινή δουλειά στο Ρέντη μπορεί να εξελιχθεί σε σημαντικό πλεονέκτημα των ερυθρόλευκων στα δύο παιχνίδια με τους Ουκρανούς για το Γιουρόπα Λιγκ και γι’ αυτό τον λόγο δίνει πολύ μεγάλη βαρύτητα στο πρόγραμμα των προπονήσεων.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ