Ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα…

Ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα…

Ο Μαρτίνς κέρδισε δικαιολογημένα την εκτίμηση όλων στον Ολυμπιακό και πήρε τα… δώρα του!

Δεν συμβαίνει συχνά στον Ολυμπιακό να έρθουν νέοι παίκτες στα μισά της αγωνιστικής περιόδου αν δεν αλλάξει ο νέος χρόνος. Για την ακρίβεια όσο κι αν σπάμε το κεφάλι μας να θυμηθούμε πότε ήταν η τελευταία φορά που έγινε κάτι τέτοιο, είναι γεγονός ότι δυσκολευόμαστε αφάνταστα κι αυτό γιατί η εμβόλιμη μεταγραφική περίοδος έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες και δεν αποτελεί «απλή υπόθεση».

Παρά ταύτα, τούτη τη φορά ο Γιώργος Μασούρας βρίσκεται ήδη υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς, καθώς η μετακίνησή του από την πλατεία Νέας Σμύρνης προς το Ρέντη ολοκληρώθηκε στα τέλη του Νοέμβρη. Και ο Φράνκο Σολδάνο μπαίνει στο αεροπλάνο για να έρθει Ελλάδα κι εφόσον ολοκληρωθούν τα τυπικά με τις ιατρικές εξετάσεις κι όλα τα σχετικά να φορέσει κι αυτός τα ερυθρόλευκα.

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ότι ο Πέδρο Μαρτίνς έχει κερδίσει όλους στον Ολυμπιακό με την καλή δουλειά του στο πρώτο εξάμηνο και για αυτό και η ηγεσία της ομάδας τον επιβραβεύει αναλόγως, κάνοντάς του πιο εύκολη τη ζωή για τη συνέχεια. Ο Άγιος Βασίλης δεν ήρθε τυχαία πιο νωρίς στο Ρέντη, καθώς όπως και να το κάνουμε παίζει ξεχωριστό ρόλο το να σε εμπνέει και ο προπονητής σου.

Εντάξει, οι όποιες κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας θα γίνονταν έτσι κι αλλιώς, όμως έχει μεγάλη σημασία και το τάιμινγκ, αφού σε κάθε περίπτωση οι νέοι παίκτες θα πρέπει να προσαρμοστούν στο καινούργιο τους περιβάλλον, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για κάποιον όπως ο Σολδάνο που θα έρθει από την άλλη άκρη του πλανήτη, ενώ μην ξεχνάμε ότι και ο Ανσαριφάρντ που έκανε πιο παλιά, τέτοια εποχή, την ίδια διαδρομή με τον Μασούρα, απέδωσε την επόμενη σεζόν, καθώς στο ξεκίνημα δεν έτυχε της εμπιστοσύνης του Μπέντο.

Συνεπώς, ο Μαρτίνς έχει πια όλες τις προϋποθέσεις για να συνεχίσει το έργο του κι αυτό είναι κάτι που επίσης δεν προκύπτει συχνά σε μία ομάδα με τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού, με τους τόσους καλούς παίκτες που διαθέτει και που όπως …ισχύει σε αυτές τις περιπτώσεις οι καλύτεροι είναι αυτοί που δεν… παίζουν.

Εκτός από τα αποτελέσματα, με πιο τρανταχτό αυτό της παρουσίας της ομάδας στη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ είναι ορατά τα δείγματα για τη θετική αξιολόγηση του Μαρτίνς, αφού πέρα από το καλό ποδόσφαιρο που αποδίδει το σύνολο που έχει φτιάξει, υπάρχει και μία σωστή διαχείριση του υλικού, αν αναλογιστεί κανείς ότι ακόμη και ένας παίκτης του βεληνεκούς του Γιάγια Τουρέ έκανε αλλού Πρωτοχρονιά χωρίς ανοίξει ρουθούνι. Κι αυτό, πιστέψτε μας, δεν είναι ούτε μικρό, ούτε και εύκολο πράγμα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ