Να ξεκαθαρίσει και να πετύχει

Να ξεκαθαρίσει και να πετύχει

Ο Άρης υλοποίησε τον στόχο του 2018 και το ίδιο πρέπει να κάνει και τον νέο χρόνο.

Η χρονιά που ολοκληρώνεται μπορεί να έκλεισε με τον χειρότερο τρόπο για τον Άρη, με τις ήττες στο πρωτάθλημα και τον ντροπιαστικό αποκλεισμό στο κύπελλο, όμως, ο στόχος που είχε τεθεί , υλοποιήθηκε.

Ναι αυτονόητος, ναι σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να μιλάμε για επιτυχία, αλλά ήταν μονόδρομος και έγινε. Η επιστροφή, δηλαδή, στη φυσική του θέση , στη Superleague. Οποιαδήποτε άλλο αποτέλεσμα της προσπάθειας που έκανε ο Άρης στο πρώτο μισό της χρονιάς, θα ισοδυναμούσε με παταγώδη αποτυχία, με καταστροφή.

Ομάδες του μεγέθους του Άρη, ελάχιστες φορές έχουν να κερδίσουν πράγματα, συνήθως το να πετύχουν τους στόχους τους θεωρείται αυτονόητο. Με εξαίρεση, βέβαια, την κατάκτηση κάποιου τροπαίου.
Για την νέα χρονιά που έρχεται, φυσικά και στόχος του Άρη θα πρέπει να είναι η υλοποίηση των στόχων του, δεν αλλάζει αυτό. Για να συμβεί, όμως, αυτό, θα πρέπει να ακολουθηθεί η ίδια φιλοσοφία με την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Πρώτα, δηλαδή, να ξεκαθαριστεί ποιος είναι ο στόχος που απέμεινε –ο μίνιμουμ αποδεκτός είναι η έξοδος στη Ευρώπη- και στη συνέχεια να το «φωνάξουν» μέσα στα αποδυτήρια, προκειμένου να γίνει ξεκάθαρο στους πάντες.
Με αυτό τον τρόπο και σε συνδυασμό με την ενίσχυση της ομάδας σε θέσεις που πονάει, ο Άρης θα καταφέρει να παρουσιάσει βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο και να πετύχει τον στόχο του.

Υ.Γ Αρκετά τα ανοικτά μεταγραφικά θέματα στον Άρη. Οι άνθρωποι του έχουν καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις σε ποδοσφαιριστές και περιμένουν τις απαντήσεις από παίκτες και τους εκπροσώπους του. Εξελίξεις αναμένονται σήμερα και για την περίπτωση του Αλφόνς, που ο Άρης προσπαθεί να αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού από την Ντιζόν.

Υ.Γ 1 Εκτός από τον Ντάουντα, υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις επιθετικών που απασχολούν τον Άρη. Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες μέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ