H προσμονή για Σολδάνο και η εξαίρεση με Πάρντο

H προσμονή για Σολδάνο και η εξαίρεση με Πάρντο

Η δουλειά που έχουν να κάνουν Σολδάνο και Ολυμπιακός και η αποτυχία του Κολομβιανού που είχε δυναμική για σπουδαία πράγματα.

Ο Σολδάνο ήρθε στην Ελλάδα και πιάνει δουλειά για να μπορέσει να προσφέρει όσο πιο γρήγορα γίνεται τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην γραμμή κρούσης των Πειραιωτών. Ο Αργεντινός άσος έχει τα στοιχεία που αναζητούσε ο Ολυμπιακός και ο Μαρτίνς στην αγορά για να πλαισιώσει τους ήδη υπάρχοντες επιθετικούς και να δώσει την δυνατότητα στον Πορτογάλο τεχνικό να επιλέγει από τους καλύτερους.

To σημαντικότερο βεβαίως με τον Σολδάνο είναι να μην περάσει όσα περνούν στο πρώτο τους διάστημα οι περισσότεροι που έρχονται από την Λατινική Αμερική απευθείας στην Ευρώπη.

Για αυτό ακριβώς χρειάζεται σωστή μεταχείριση του Σολδάνο που ναι μεν έρχεται σε καλή κατάσταση αλλά έχει να αντιμετωπίσει τελείως διαφορετικές συνθήκες από αυτές που ζούσε έως τώρα.

Όπως και να έχει είναι μια κίνηση από τον Ολυμπιακό που δεν βλέπει μόνο το τώρα αλλά και το αύριο του παίκτη στην ομάδα. Είναι μια επένδυση ενός ποδοσφαιριστή που παρακολουθείτο εδώ και καιρό και αποφασίστηκε πως είναι αυτός που μπορεί να ενταχθεί τώρα στην ομάδα.

Από την στιγμή που ο Μαρτίνς είπε το «οκ» για αυτή την μεταγραφή όλα τα υπόλοιπα περισσεύουν.

Ο Σολδάνο που από το πρωί ως γνωστόν είναι στην Αθήνα για να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί επίσημα, έχει όλα τα προσόντα για να πετύχει στον Ολυμπιακό.

Μια μεταγραφή που δεν έγινε για να… γίνει, δεν… έκατσε πάνω στην φούρια του Ολυμπιακού, δεν είναι μια πρόταση μάνατζερ γιατί δεν υπάρχει ουσιαστικά τμήμα σκάουτινγκ.

Στον Ολυμπιακό άλλωστε εδώ και καιρό όλα τα παραπάνω, απαγορευτικά για μια σοβαρή ομάδα, δεν υπάρχουν.

Ο Σολδάνο ξεκινά λοιπόν την ερυθρόλευκη καριέρα του ξέροντας πως ο Ολυμπιακός θα του προσφέρει όλα όσα χρειάζεται για να πετύχει.

Όπως ουσιαστικά εδώ και χρόνια προσφέρει o Ολυμπιακός σε ποδοσφαιριστές πολλά υποσχόμενος. Δεν υπάρχει λόγος να απαριθμήσουμε τους πολλούς παίκτες που μέσω του Ολυμπιακού εκτόξευσαν την καριέρα τους.

Προφανώς και αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει σε όλους. Ο κανόνας όμως στον Ολυμπιακό είναι πως όσοι πραγματικά αξίζουν πετυχαίνουν.

Η εξαίρεση σε αυτό τον κανόνα είναι ο Πάρντο για να πάμε στην πρώτη αποχώρηση που μόλις πριν λίγες ώρες άλλωστε είχαμε προαναγγείλει. Μια αποχώρηση που ανοίγει τον δρόμο για την τρίτη κίνηση του Ολυμπιακού με την απόκτηση ενός ακόμη εξτρέμ.

Ο Πάρντο λοιπόν έφυγε ως αποτυχημένος από τον Ολυμπιακό. Ο Κολομβιανός με 5 γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ και 6 όλα και όλα στην Σούπερ Λιγκ. Ο Πάρντο που έφερε ο Σίλβα και την πρώτη του χρονιά με τα ερυθρόλευκα ήταν εξαιρετικός αλλά στην πορεία χάθηκε και δεν επανήλθε ουσιαστικά ποτέ, ούτε τότε που έμεινε… μισός χάνοντας πολλά κιλά.

Ο Πάρντο που παρότι το καλοκαίρι ήξερε πως δεν θα βρει χρόνο συμμετοχής από τον Μαρτίνς συμπεριφέρθηκε σαν τουρίστας και έκανε διακοπές στην πιο όμορφη χώρα του κόσμου.

Ποδοσφαιριστής που είχε τα προσόντα για να κάνει σπουδαία καριέρα αλλά που δεν το ζόρισε όσο θα έπρεπε. Γενικότερα δεν του άρεσε να ζορίζεται. Στην Τολούκα πάντως που πάει θα χρειαστεί να δείξει πράγματα γιατί μιλάμε για ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα, αυτό του Μεξικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ