Στήριξη στον απόλυτο βαθμό

Στήριξη στον απόλυτο βαθμό

Είναι αδιανόητο για τις άλλες ομάδες αυτό που ετοιμάζουν οι οπαδοί του Άρη για το αποψινό παιχνίδι της ομάδας τους με τον Ήφαιστο.

Η έκφραση με τη πλάτη στον τοίχο, δεν αντικατοπτρίζει πλήρως, ίσως, τη σημασία του αποψινού αγώνα με τον Ήφαιστο στο Nick Galis Hall. Δεν είναι απλά ένα παιχνίδι για τον Άρη, μετά τις δυο συνεχόμενες ήττες από τον Χολαργό και τη Κύμη.

Πρόκειται για μια αναμέτρηση επιβίωσης.Αν τα έχουν υπολογίσει σωστά αυτοί που υποστηρίζουν οτι μια ομάδα για να μην μπεί σε περιπέτειες πρέπει να φτάσει τις οκτώ νίκες, ο Άρης χρειάζεται άλλες έξι. Η πρώτη, λοιπόν, από αυτές θα είναι στη σημερινή αναμέτρηση με τον Ήφαιστο.

Δεν ξέρω πραγματικά ποία ομάδα σε αυτή τη κατάσταση θα μπορούσε να έχει τόσο κόσμο στο γήπεδο, όσο δείχνει η προπώληση των εισιτηρίων οτι θα έχει το Nick Galis Hall. Η μάλλον ξέρω, καμιά είναι η απάντηση.

Ο Άρης βέβαια δεν είναι απλά μια ομάδα. Ειδικά όταν μιλάμε για το μπασκετικό τμήμα, είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο. Ποτέ κανένας σύλλογος δεν είχε καταφέρει ξανά να γίνει ομάδα όλων των Ελλήνων και ούτε θα το καταφέρει κανείς, όπως φαίνεται ,στο μέλλον.

Η ιστορία, βέβαια και ο κόσμος δεν παίζουν μπάσκετ θα πει κάποιος. Σωστό. Θα πρέπει όμως να θυμίζουν σ αυτούς τους παίκτες που θα παραταχθούν στο παρκέ του Nick Galis Hall για τι ακριβώς αγωνίζονται.

Υ. Γ Φυσικά και όλοι θα ήθελαν οι παίκτες που θα αποκτηθούν από τον Άρη να ήταν ήδη στη Θεσσαλονίκη. Πρώτος από όλους ο Σάββας Παντελίδης. Είναι εύκολο, όμως, να κάνεις μια μεταγραφή απλά για να τη κάνεις.Το δύσκολο και το σωστό είναι να πάρεις τον παίκτη που χρειάζεσαι.

Υ. Γ Άτομα τα οποία θα έπρεπε να ευγνωμονούν τον Άρη για την εμπορικότητα που έχει αποκτήσει το μπάσκετ σαν άθλημα και τα χρήματα που εισέπραξαν όλα αυτά τα χρόνια, κάνουν και μαθήματα και δείχνουν με το δάχτυλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ