Στο κρύο… τρέχουμε!

Στο κρύο… τρέχουμε!

Ο Μαρτίνς έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα του, όμως ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να κυνηγάει, άρα να «γυρίσει» άμεσα στις υψηλές πτήσεις…

Δεν ήταν έκπληξη που έμεινε στο μηδέν το ματς του Ολυμπιακού στην Ξάνθη, από τη στιγμή που η θερμοκρασία ήταν υπό του μηδενός, ενώ οι ομάδες γύρισαν μετά από τόσες ημέρες αργίας.

Όταν επιστρέφεις στη δράση το βασικό ζητούμενο είναι να βρεις ξανά το ρυθμό σου, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν είναι και τόσο απλό όσο το έχουμε στο μυαλό μας, πόσο μάλλον όταν το παιχνίδι γίνεται σε τέτοιες (καιρικές) συνθήκες. Σε αυτές τις περιπτώσεις οι παίκτες θα πρέπει να βάλουν το κάτι παραπάνω, καθώς είναι γνωστό ότι το κρύο αντιμετωπίζεται μόνο με… τρέξιμο.

Βεβαίως, είχε και απουσίες ο Ολυμπιακός, αφού ειδικά ο Ποντένσε του έλειψε από τις άκρες, από τη στιγμή που ο Φετφατζίδης και ο Ναουέλ δεν μπόρεσαν να συνεργαστούν ούτε με τον Φορτούνη, αλλά ούτε και με τους Τοροσίδη και Κούτρη, οι οποίοι τους πλαισίωναν στις πτέρυγες. Ο Μασούρας πήρε χρόνο συμμετοχής και όπως φαίνεται ο Μαρτίνς τον προορίζει για να παίξει άμεσα στην ενδεκάδα, σε αντίθεση με τον Σολδάνο τον οποίο μάλλον θα χρειαστεί να τον προετοιμάσει για περισσότερο χρονικό διάστημα.

Απολύτως κατανοητά είναι αυτά, όμως για να φτάσουν οι ερυθρόλευκοι εκεί που το άφησαν πριν από ένα μήνα, όταν επικρατούσαν της Μίλαν και της Λαμίας με «τριάρες» θα πρέπει να εντείνουν τις προσπάθειές τους, αφού το τρένο έχει ξεκινήσει ξανά και δεν υπάρχουν περιθώρια για «δοκιμαστικά». Ο Πορτογάλος τεχνικός έδειξε σίγουρος μετά τον αγώνα στα Πηγάδια ότι η ομάδα του θα παρουσιάσει το καλό της πρόσωπο και μάλιστα από το επόμενο παιχνίδι στη Λιβαδειά και ίσως για αυτό το λόγο να έβαλε ξανά στο κόλπο τον Αχμέντ Χασάν, καθώς θα τη χρειαστεί την «κολώνα» στη γραμμή του πυρός.

Στην Ξάνθη ήταν φανερό ότι δεν θέλησε να «τσιτώσει» την ομάδα του, αλλά αρκέστηκε στο να την περιμένει, αφού το ξέρει ότι στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν «μαγικά» και τους κανόνες της μπάλας οφείλεις να τους σεβαστείς.  Απλά ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να «τρέξει», καθώς λόγω των συνθηκών είναι αυτός που κυνηγάει. Κι όταν απέχεις οκτώ βαθμούς από την κορυφή, τότε θέλεις δεν θέλεις θα πορευτείς με τη θηλιά στο λαιμό, συνεπώς όλο το σκηνικό μοιάζει-και είναι-άβολο, αλλά δεν υπάρχει άλλη επιλογή.

Ο Μαρτίνς γνωρίζει καλά ότι θα στηριχτεί στη δουλειά της καλοκαιρινής προετοιμασίας, απλά το ζητούμενο είναι το πόσο γρήγορα θα προκύψει αυτή η «επιστροφή» του Ολυμπιακού στις υψηλές στροφές, καθώς στην Ξάνθη του έλειψε και η δημιουργία, κάτι που διέθετε τον προηγούμενο καιρό, ακόμη και όταν δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα και τα αποτελέσματά του δεν ήταν τα επιθυμητά!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ