«Μη σταματάς Δικέφαλε πρωτάθλημα θα πάρουμε»

«Μη σταματάς Δικέφαλε πρωτάθλημα θα πάρουμε»

Το σύνθημα αυτό τραγουδούσαν παίκτες και φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στο Θ. Κολοκοτρώνης, δείχνοντας πως η φυγή Πρίγιοβιτς δεν τους επηρέασε και είναι έτοιμοι να κάνουν το όνειρο πράξη.

Ο ΠΑΟΚ στην Τρίπολη πέτυχε μια τεράστια νίκη στη μάχη που δίνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Άλλωστε τέτοιες επιτυχίες είναι αυτές που σου δίνουν το δικαίωμα να ονειρεύεσαι τον τίτλο. Ο Δικέφαλος, χωρίς τον Πρίγιοβιτς στην σύνθεση του, αλλά και τον χρήσιμο Κάνιας έδειξε ότι διαθέτει «μέταλλο» και ψυχή. Με αρκετή δυσκολία είναι αλήθεια, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, όπου είχε μια τελική προσπάθεια, κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς απέναντι στην ομάδα του Γιώργου Παράσχου.

Στο πρώτο 45λεπτό ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έπαιξε ήταν ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Ο διεθνής τερματοφύλακας κράτησε όρθιο τον ΠΑΟΚ με τις επεμβάσεις του. Έπιανε τα πάντα και κράτησε το μηδέν για την εστία του παρότι οι Αρκάδες είχαν εννέα τελικές, με τις επτά να είναι στην εστία. Θα πρέπει σ’ αυτό το σημείο να αναφέρουμε πως αν το γκολ του Μπίσεσβαρ μετρούσε κανονικά ίσως η εικόνα της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο να ήταν τελείως διαφορετική. Πλέον έχει γίνει συνήθεια ο Δικέφαλος να είναι πολύ κακός στο πρώτο ημίχρονο και στη συνέχεια να βελτιώνει την απόδοσή του.

Στην επανάληψη, κατάφερε να σπάσει το «μπλόκο» της Τρίπολης και να φτάσει σε ένα «καθαρό» διπλό με τα γκολ των Βιερίνια, Μαουρίσιο και το αυτογκόλ του Τριανταφυλλόπουλου. Οι Ασπρόμαυροι διατήρησαν τη διαφορά στο +8 από τον δεύτερο της βαθμολογίας Ολυμπιακό και μπορούν να αισιοδοξούν, διότι έχουν βατό πρόγραμμα μέχρι το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Έχουν τρία σερί εντός έδρας παιχνίδια με Πανιώνιο, ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα.

Το ματς με τον Αστέρα, ήταν ένα μεγάλο τεστ για τον Δικέφαλο, ο οποίος πορεύεται πλέον χωρίς τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην επίθεσή του. Αυτός που κλήθηκε να τον αντικαταστήσει ήταν ο Τσούμπα Ακπομ. Ο Άγγλος επιθετικός με τα τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Σέρβο, βοήθησε αρκετά την ομάδα του. Δεν ήταν στατικός στα αντίπαλα καρέ. Έτρεχε διαρκώς χωρίς με τη μπάλα στα πόδια του, μάρκαρε και πίεζε στην πρώτη πάσα την άμυνα του Αστέρα. Το πιο σημαντικό ήταν πως διαθέτει πνευμόνια και όρεξη να παίξει μπάλα και να βοηθήσει την ομάδα του. Στο Δικέφαλο θα πρέπει να κάνουν να προσεκτικοί κίνηση στην απόκτηση επιθετικού για να κρατήσουν ζεστό τον Ακπομ για τη συνέχεια.

Η πιο δυνατή στιγμή στο ματς ήταν με το σφύριγμα της λήξης. Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ πήγαν στο πέταλο που ήταν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ για να τους χειροκροτήσουν για την συμπαράσταση που είχαν σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Ο κόσμος τους χειροκρότησε και όλοι μαζί άρχισαν να τραγουδάνε «μη σταματάς Δικέφαλε πρωτάθλημα θα πάρουμε».

Τέλος από το βράδυ προέκυψε θέμα Αμρ Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος συνεχίζει να δημιουργεί καταστάσεις μέσα στην ομάδα. θα πρέπει στην ΠΑΕ να πάρουν μια απόφαση αν θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί ή θα χωρίς οι δρόμοι τους. Δεν μπορεί να δοθεί άλλο συγχωροχάρτι στον Ουάρντα, αλλά και σε οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή δημιουργεί προβλήματα. Αν υπάρχει πρόταση για τον 24χρονο μέσο να την δεχτούν και ας πάει στην ευχή της Παναγιάς και αυτός μετά τον Πρίγιοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ