Του έδωσαν ρυθμό οι «επιστροφές»!

Του έδωσαν ρυθμό οι «επιστροφές»!

Οι Ποντένσε και Λάζαρος πρόσθεσαν αίγλη στα άκρα του Ολυμπιακού που πήρε βοήθειες και από τον Μπουχαλάκη!

Λες και μας… διάβασαν οι παίκτες του Ολυμπιακού και μπήκαν στο γήπεδο και το «τελείωσαν» από νωρίς το ματς με τον Λεβαδειακό. Όπως είχαμε επισημάνει πριν από τον αγώνα, όταν ψάχνεις για το ρυθμό που εκ των συνθηκών δεν μπορείς να έχεις σε υψηλό επίπεδο, τότε θα πρέπει να βγάλεις περισσότερη θέληση για να μπορέσεις να πετύχεις το στόχο σου…

Παρουσιάστηκαν αποφασισμένοι ερυθρόλευκοι και παρά το γεγονός ότι συνάντησαν πολλά κορμιά στην αντίπαλη περιοχή, εντούτοις βρήκαν τους χώρους για να φτάσουν την μπάλα στα δίχτυα. Το δίδυμο της επίθεσης με τους Φορτούνη και Γκερέρο μας έκανε να ξεχάσουμε τον… Σολδάνο που ήταν εκτός αποστολής κι αυτό επιβεβαιώνει την καλή δουλειά του Μαρτίνς, ο οποίος ήταν βέβαιος για την εμφάνιση της ομάδας του και μας την είχε προαναγγείλει τις παραμονές της αναμέτρησης.

Όταν παίζει ο Μπουχαλάκης στον άξονα της μεσαίας γραμμής, τότε ο Ολυμπιακός κερδίζει πόντους στην κυκλοφορία της μπάλας, αφού ο Κρητικός μέσος μπορεί να την προωθεί και να αλλάζει το παιχνίδι από τη μία πλευρά στην άλλη. Αδικήθηκε που δεν σκόραρε, καθώς ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού Μπάγιτς πραγματοποίησε στην κοντινή κεφαλιά του την απόκρουση του αγώνα, όμως σέρβιρε το γκολ στον Γκερέρο και μπήκε το όνομά του στη λίστα με τις ασίστ.

Και ο Ομάρ ήταν ακούραστος από τη δεξιά πλευρά, στην οποία έπαιξε και με τον Χριστοδουλόπουλο και με τον Ποντένσε και συνδυάστηκε και με τους δύο με ιδανικό τρόπο, αφού τον έβγαζαν πίσω από την άμυνα του Λεβαδειακού και του έδιναν τη δυνατότητα να στείλει σέντρες που έκαναν δύσκολη τη ζωή της αντίπαλης άμυνας.

Προφανώς και η επιστροφή των Λάζαρου και Ποντένσε έδωσε άλλη «αίγλη» στις πτέρυγες του Ολυμπιακού, ενώ ο Μαρτίνς μας επιβεβαίωσε το πλάνο του, με τον Νάτχο ως «αναπληρωτή» του Φορτούνη και τον Χασάν ως εναλλακτική επιλογή για τη θέση του σέντερ φορ. Ο Μασούρας έχει μπει από νωρίς στο rotation και αυτό που απομένει τώρα είναι να δούμε και πως θα εντάξει ο Πορτογάλος τεχνικός τον Σολδάνο στην κορυφή της επίθεσης.

Το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι ο Ολυμπιακός βρήκε από νωρίς το ρυθμό του σε αυτήν την επανεκκίνηση της διαδρομής και αυτό που απομένει είναι να τον κρατήσει σε υψηλό επίπεδο, αυξάνοντας την πίεση προς τον ΠΑΟΚ, μέχρι το μεταξύ τους ραντεβού στην Τούμπα. Η απόσταση των οκτώ βαθμών που έχει να καλύψει είναι μεγάλη και το ερώτημα για το αν θα τα καταφέρει θα παραμείνει έως τότε αναπάντητο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ