Δύο διαιτητικά μπλόκα με διαφορετική κατάληξη

Δύο διαιτητικά μπλόκα με διαφορετική κατάληξη

Σε ΟΑΚΑ και Τρίπολη «στήθηκαν» με ξόβεργες,για ΠΑΟ και ΠΑΟΚ αντίστοιχα, δύο μπλόκα από Ευαγγέλου και Σκουλά. Οι μεν πρώτοι την πάτησαν, οι δε δεύτεροι πέτυχαν μία νίκη μισό πρωτάθλημα. 

Τελικά από την αποχή δεν επηρεάστηκαν μόνο οι ομάδες, αλλά και οι διαιτητές. Στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού Σταδίου είδαμε έναν διαιτητή, που η αλήθεια είναι ότι έχει απασχολήσει πολλάκις στο παρελθόν με την απόδοσή του και τις κακές του επιδόσεις, να προσπαθεί να εκνευρίσει παίκτες, προπονητή και φιλάθλους των πρασίνων, αφού εμφάνιζε επιλεκτική αντιμετώπιση σε ίδιαμαρκαρίσματα παικτών της Ξάνθης και του τριφυλλιού.

Μπορεί το τελικό 2-2 να έγινε με καθαρό πέναλτι, που προήλθε από λάθος των γηπεδούχων, όμως αν ο ρέφερι της αναμέτρησης δεν είχε κλείσει τα μάτια στο πέναλτι του Μελιόπουλου, τότε πολύ αμφιβάλλω αν το ματς θα τελείωνε ισόπαλο.

Στην Τρίπολη από την άλλη, είδαμε τον κατά πολλούς χαλίφη του φετινού πρωταθλήματος ΠΑΟΚ να πετυχαίνει κανονικότατο γκολ με τον Μπίσεσβαρ, το οποίο ακυρώθηκε λανθασμένα, να επιτρέπει ο διαιτητής τα σκληρά μαρκαρίσματα των γηπεδούχων και να αποβάλλει χαλαρά τον Μάτος δίνοντάς του δύο κάρτες.

Ο Παναθηναϊκός έχασε χρυσή ευκαιρία να αποσπαστεί στην 5η θέση, αφού η ισοπαλία τον αφήνει μόλις ένα βαθμό πάνω από τον 6ο Παναιτωλικό και σε απόσταση βολής από Ξάνθη, Πανιώνιο και Άρη, ο οποίος παίζει αύριο με τη Λαμία. Το τριφύλλι ταξιδεύει στη Λαμία την επόμενη αγωνιστική, υποδέχεται τη Λάρισα και κλείνει το μήνα με την αποστολή στο Αγρίνιο, για την εμβόλιμη αναβληθείσα 15η αγωνιστική. Τρία ματς στα οποία καλείται να πάρει το μέγιστο δυνατό, αν θέλει να παραμείνει σε τροχιά διεκδίκησης ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Ο δικέφαλος του Βορρά έκανε σήμερα ένα πολύ μεγάλο βήμα στην κούρσα για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Δεν είναι μόνο η νίκη κόντρα σε μία ομάδα δυνατή, σε μία έδρα δύσκολη, αλλά και το γεγονός ότι την πετυχαίνει διαχειριζόμενος τόσο το σοκ της απώλειας του Πρίγιοβιτς, όσο και την κακή δική του εμφάνιση στο πρώτο μέρος. Πολύ σημαντικό είναι επίσης το γεγονός. ότι νικά γνωρίζοντας ήδη πως ο μεγάλος ανταγωνιστής του έχει περάσει νωρίτερα από τη Λιβαδειά μειώνοντας τη διαφορά τους στους 5 βαθμούς. Τα επόμενα τρία παιχνίδια θα κρίνουν εν πολλοίς την κατάληξη της φετινής μάχης. Την ώρα που ο αντίπαλός του Ολυμπιακός θα δοκιμάζεται σε Γιάννενα και Τρίπολη, ο ΠΑΟΚ θα υποδέχεται Πανιώνιο και ΟΦΗ, σαφέστατα ευκολότερες αποστολές. Το τρίτο ματς είναι παρόμοιο και για τους δύο, αφού ο μεν ένας υποδέχεται τα Γιάννενα, ο δε άλλος τη Λάρισα. Κρατήστε ότι το Πρωτάθλημα μπορεί να έχει κριθεί πριν φύγει ο μήνας…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ